neznamy problem s PC
neznamy problem s PC
caute potrebujem surne pomoct neviem co sa stalo ale vcera som zoskladal pc (na stole) vsetko islo slapalo ako ma a potom som pc zlozil do krabic lebo som chcel len vyskusat ze ako to ide dnes som chcel vyskusat new HDD zlozim pc a nejakym zazrakom nejde ako ventilatory sa rozbehnu ale na monitore nenaskoci ani bodka nic proste kaput
prosim pomozte mi lebo teraz som si uz konecne doskladal pc a teraz nejde :cry2: :cry2: dik za kazde rady
zostava:
Asus M2N-E SLi
amd athlon X2 4800+
2x1gb ram corsair
Asus X1950pro
fortron bluestorm2 400w
80gb samsung
prosim pomozte mi lebo teraz som si uz konecne doskladal pc a teraz nejde :cry2: :cry2: dik za kazde rady
zostava:
Asus M2N-E SLi
amd athlon X2 4800+
2x1gb ram corsair
Asus X1950pro
fortron bluestorm2 400w
80gb samsung
Naposledy upravil/-a alle v So 23. Feb, 2008, 17:27, upravené celkom 1 krát.
- Ivkopivko12tka
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 31. Aug, 2007, 08:00
Skus vytiahnut a znovu vlozit Ramky , Graficku , pripadne ine pridavne karty.
Pozri sa ci vsetky piny su tam de maju byt, ci mas k bedni popripajane drotiky na zapnut vypnut , reset atd ako maju byt,
Vyskusaj reset biosu (vyber baterku na 30sek)
Viacej ma nenapada, ale neboj, nieje dovod aby sa tomu nieco stalo ked si to snaD dal do bedne, leda ze by si tam daco nasilu tlacil a poskodil, ale to je pravdepodobnost tak 15% , sam vies
Poskusaj tieto veci a daj vediet ako si dopadol , neboj to rozchodime
Pozri sa ci vsetky piny su tam de maju byt, ci mas k bedni popripajane drotiky na zapnut vypnut , reset atd ako maju byt,
Vyskusaj reset biosu (vyber baterku na 30sek)
Viacej ma nenapada, ale neboj, nieje dovod aby sa tomu nieco stalo ked si to snaD dal do bedne, leda ze by si tam daco nasilu tlacil a poskodil, ale to je pravdepodobnost tak 15% , sam vies
Poskusaj tieto veci a daj vediet ako si dopadol , neboj to rozchodime
- Ivkopivko12tka
- Používateľ
a tie ventilatory ti fachcia stale alebo len sa zatocia a prestanu? Ja o vidim bud na zdroj alebo graficku, posledna moznost je ta doska. Skus dakde inde vyskusat graficku alebo tam vlozit nejaku inu, hocijaku.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Ivkopivko12tka
- Používateľ
Pozri si este manual, ci tvoja doska podporuje dane pamate, pamatam si ze som mal problem s Apacerami na mojej asus doske, robilo to iste, ale ako si pisal ze to predtym fungovalo, tak je to malo pravdepodobne
Mozno ak si nasadzoval chladic tak si mohol puknut alebo nieco srpavit s procesorom, ale moj nazor je ze mozno nejaka staticka elektrina , nieco si nanestastie na doske paprcami skratoval a je z toho toto ... hold smola ...
Mozno ak si nasadzoval chladic tak si mohol puknut alebo nieco srpavit s procesorom, ale moj nazor je ze mozno nejaka staticka elektrina , nieco si nanestastie na doske paprcami skratoval a je z toho toto ... hold smola ...
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
ak ti nehreje procak tak je pravdepodobne doska v cudu kedze pravdepodobnost odpalenia cpu je dost mala...
sprobuj zapnut masinu na par sekund bez ventilatora na chladici cpu.
daj ruku na procak a ked bude studeny tak je pravdepodobne vadny on alebo doska
ak navyse bude studeny aj cipset tak mas problem z doskou....
ak bude cpu hriat a cipset studeny tak tiez doska....
aspon co ja som mal skusenosti....
malo by ti to ale pipnut ak je doska ok ....
a musi tiez bliknut numlock....]
moznosti je kopa
napisal som tie moznosti ktore sa stali mne...
sprobuj zapnut masinu na par sekund bez ventilatora na chladici cpu.
daj ruku na procak a ked bude studeny tak je pravdepodobne vadny on alebo doska
ak navyse bude studeny aj cipset tak mas problem z doskou....
ak bude cpu hriat a cipset studeny tak tiez doska....
aspon co ja som mal skusenosti....
malo by ti to ale pipnut ak je doska ok ....
a musi tiez bliknut numlock....]
moznosti je kopa
napisal som tie moznosti ktore sa stali mne...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
heh, este taky blby napad mozno. Monitor a kabel k monitoru si skusal iny?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438