Zdravim
chcel by som sa spytat ci sa niekomu nechce napisat navod ako spravit Port Forwarding pripadne nadstavit utorrent na DC tak aby ked su spustene nezasierali celu linku, dakujem
pouzivam router ZCOMAX a moja inglis je nic moc tak si prosim odpustite take clanky, goglovat som skusal no neuspesne a aj na stranke som hladal
Port Forwarding, Bitclient, DC
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
port forwarding sa na kazdom zariadeni robi inym sposobom, aj ked povies ze mas "Zcomax" tak to nepomoze, lebo zcomaxov je dvadsat druhov.
dalej : napisal si vetu "ako spravit port forwarding aby blabla nezasierali celu linku". Port forwarding nema nic spolocne so zasieranim linky, takze ani neviem ci chces viac port forwarding alebo bandwidth throttling = obmedzovanie / riadenie sirky pasma.
hned mam ale aj smutnu spravu : obidve hentie veci si vyzaduju trochu znalosti a vidim ze skusenosti s nimi nemas, inak by si sa nemusel pytat. Priprav sa na strastiplnu cestu k vysledku...
dalej : napisal si vetu "ako spravit port forwarding aby blabla nezasierali celu linku". Port forwarding nema nic spolocne so zasieranim linky, takze ani neviem ci chces viac port forwarding alebo bandwidth throttling = obmedzovanie / riadenie sirky pasma.
hned mam ale aj smutnu spravu : obidve hentie veci si vyzaduju trochu znalosti a vidim ze skusenosti s nimi nemas, inak by si sa nemusel pytat. Priprav sa na strastiplnu cestu k vysledku...
- bluedragon
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
Ja som si rychlost downloadu v utorrente nastavil na 90% rychlosti mojej linky a v pohode mi to slape kedze mi tych 10% na surfovanie staci.
Akurat ked utorrent spustim tak mi asi minutu totalne zahlti linku, vidim to aj v monitoringu siete ale potom to klesne na nastavenu rychlost a je to v pohode.
Akurat ked utorrent spustim tak mi asi minutu totalne zahlti linku, vidim to aj v monitoringu siete ale potom to klesne na nastavenu rychlost a je to v pohode.
Home: ASUS P5K, C2D 4500@3,003 (AC), 2x1GB Corsair, ASUS HD3850 256MB 770/2000 (AC S1), Samsung 250GB, ASUS DRW-1814BL, BlueStorm 400W, TT Soprano, Logitech MX 3200, LCD Fujitsu Siemens X19, Sennheiser HD202
Mobile: IBM/Lenovo ThinkPad T61
Gugluj
zozen si netlimiter pro alebo podobny softik. 100% funguje, odskusane! Nastavis si limity a je to ;-)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
tak je mi jasne ze to nepojde lusknutim prsta
mne islo skor o tom ze ako sa to robi a ja si to potom priposobim na svoj konkretny pripad,
preco nemoze nejaky vyrobca robit router za normalne peniaze s normalnym rozhranim ....
netlimiter a podobne veci nejak neprichadzaju v uvahu lebo v dome je 6 PC/NTB a na kazdy aj tak nemam pristup
uplne naidealnejsie by bolo kebyze sa da nejaka cast z linky vyhradit na ,,stahovanie vsetkeho druhu,, a ostatok by bol pre prehaliadace a IM
mne islo skor o tom ze ako sa to robi a ja si to potom priposobim na svoj konkretny pripad,
preco nemoze nejaky vyrobca robit router za normalne peniaze s normalnym rozhranim ....
netlimiter a podobne veci nejak neprichadzaju v uvahu lebo v dome je 6 PC/NTB a na kazdy aj tak nemam pristup
uplne naidealnejsie by bolo kebyze sa da nejaka cast z linky vyhradit na ,,stahovanie vsetkeho druhu,, a ostatok by bol pre prehaliadace a IM
Ked sa na tych pc ku ktorym pre mna dost nepochopitelne nemas pristup (cudne ked mas pristup na router) nepouziva dc++ ani torrent, tak nevidim ziadny problem v pouziti netlimitera a btw, neviem o tom, ze by bezne routre pouzivane v domacnostiach mali v ovladacom rozhrani nastavenie sirky pasma pre jednotlive pc, ktore su k nemu pripojene.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438