Kofola v klavesnici
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Kofola v klavesnici
Zdravim.
Vcera sa mi potme podarilo vyliat pohar kofoly do klavesnice. Klavesnicu som odpojil co najskor to bolo mozne, vysprchoval som ju studenou vodou ze ked kofola zaschne aby sa to nelepilo. Nechal som klavesnicu vysusit, dnes ju nahodim, vsetko by slo ok az na par tlacitok. Ked stlacim klavesu Q, napise mi naraz QWE, ked stlacim W, napise naraz WE.
Je uz nadobro poskodena klavesnica alebo sa s tym da nieco robit? Je to klavesnica Logitech Ultra Flat, ma asi 2 mesiace, preto mi jej je luto...
Za kazdu radu dakujem
Vcera sa mi potme podarilo vyliat pohar kofoly do klavesnice. Klavesnicu som odpojil co najskor to bolo mozne, vysprchoval som ju studenou vodou ze ked kofola zaschne aby sa to nelepilo. Nechal som klavesnicu vysusit, dnes ju nahodim, vsetko by slo ok az na par tlacitok. Ked stlacim klavesu Q, napise mi naraz QWE, ked stlacim W, napise naraz WE.
Je uz nadobro poskodena klavesnica alebo sa s tym da nieco robit? Je to klavesnica Logitech Ultra Flat, ma asi 2 mesiace, preto mi jej je luto...
Za kazdu radu dakujem
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- Ivkopivko12tka
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 31. Aug, 2007, 08:00
ziadny strach. HneD co voda vyschne tak ti pofici ako nova , nemalo sa jej co stat. Ono to pise viacej pismen preto lebo su tam nejake obvody skratovane a pak to posiela hluposti do PC ....
Len pre prirovnanie. Utopil som jednu Nokiu 6330 v bazene. Asi jednu minutu este svietila pod vodou (nevedel som o tom ze mam v nohaviciach telefón, resp nevedel som pomaly ze do toho bazenu aj skacem - taka letna akcijka mala, ale stale mi prislo divne preco je tam dole na dne svetielko biele), vylovil som ju , vytiahol , nechecla sa ani zapnut, dal som na slniecko na balkónik cele poobedie a fici doteraz
Len pre prirovnanie. Utopil som jednu Nokiu 6330 v bazene. Asi jednu minutu este svietila pod vodou (nevedel som o tom ze mam v nohaviciach telefón, resp nevedel som pomaly ze do toho bazenu aj skacem - taka letna akcijka mala, ale stale mi prislo divne preco je tam dole na dne svetielko biele), vylovil som ju , vytiahol , nechecla sa ani zapnut, dal som na slniecko na balkónik cele poobedie a fici doteraz
- jergus
- Používateľ
Dnes sa mi vyskytol mensi problem. Potrebujem poradit, ale asi to suvisi skor s vistou. Akonahle na klavesnici stlacim CTRL nahodi mi help, ked stlacim ALT komp ide do spanku, a ked stlacim CAPS LOCK komp sa mi vypne. Zaujimave ze vo viste som s klavesnicou nic nemenil. Neviete mi poradit?? Do teraz to nerobilo, a problem je ze to robi v akejkolvek aplikacii, aj v hrach...
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
to mu uz nepomoze ked to ma tam dolepene a zachnute. To mohol skusit zacerstva.Impulsive napísal:skus ju rozobrat a precistit, ak nepojde, tak skus ju preliat normalnou vodou, lebo kofola je predsa len ina konzistencia....
Skoda no....kup si novu
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- jergus
- Používateľ
Praveze nie je multifunkcna. Je to 101 klavesova. No a rozobrat sa da len po urcitu cast, daju sa dat dole klavesy, predny a zadny kryt ale tam to konci, vnutro kde su kontakty je zalisovane vkope.
Po tom obliati kofolou som ju osprchoval studenou vodou, cize nepredpokladam ze su niekde zlepence...
Po tom obliati kofolou som ju osprchoval studenou vodou, cize nepredpokladam ze su niekde zlepence...
- jergus
- Používateľ
tak dnes som bol dost mimo...vo viste som nasiel co sa ma robit pri stlaceni multi klaves na klavesnici, bola tam klavesa sleep a priradil som jej moznost do nothing...a zrazu prestal alt fungovat ako uspavanie
mam pocit ze daco nie je v poriadku s vistou, a nie s klavesnicou
mam pocit ze daco nie je v poriadku s vistou, a nie s klavesnicou