inac teplota teraz na 2,52ghz v klude je 39stupnov a v zatazi 47stupnov

to ze zvysovanie FSB so sucasnym znizovanim nasobica nema vyznam pri locknutej frekvencii pameti a PCI-E/Agp sa da vydedukovat aj logicky netreba na to testy, ale ked uz robili ten test tak neviem preco do toho systemu nedali pamete 500MHz az 600MHz a neskusili hned aj dual s takymito ramkamilopio napísal:http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... rtId=21341
Vplyv fsb, ht a frekvencie na vykon athlonov64. Dobre je si to precitat a zistis co naco ti to je
Takto ti poviem take ramky su draheGogi napísal: ale ked uz robili ten test tak neviem preco do toho systemu nedali pamete 500MHz az 600MHz a neskusili hned aj dual s takymito ramkami
mas pravdu ale procak co ma 3500 newcastle je zamknuty a pochybujem ze upojde dat nasobic na 13 alebo sa mylim?lopio napísal:Takto ti poviem take ramky su draheGogi napísal: ale ked uz robili ten test tak neviem preco do toho systemu nedali pamete 500MHz az 600MHz a neskusili hned aj dual s takymito ramkamitak asi preto
A ako tak pozeram nikto take ani nema tu
btw. to odozva bude fakt mala a to nemas ani sancu spozorovat. a myslim si, ze radsej mat 13*200 Mhz je lepsie ako 10*230 MHz z dovodu synchronneho rezimu procaka a ramiekAle ak myslim zle, tak ma vyvedte z omylu.
Hej je zamknutyGogi napísal:
mas pravdu ale procak co ma 3500 newcastle je zamknuty a pochybujem ze upojde dat nasobic na 13 alebo sa mylim?
tak neviem ak si toto kopiroval z neakeho clanku tak potom v tom maju dotycny trochu zmatok :lopio napísal:stock vcore 1.47 = 11x 250HTT = 2750mhz
myslis ze ked ti ukazuje 27 stupnov ze to aj ma 27 stupnov v reale?-TAMY- napísal:noo, teploty,, s BOXom burn na max 48°C a iddle kolo 27°C,,a to este bios rjadi otacky vetraku, cize do 40°C sa toci na 1045 ot/min,, ale rec je o cpu z popisu,,
..no mas pravdu mne sa tie teploty tiez nevidia s boxom, no ja mam v IDLE nejakych 30st a to mam winchestera na napeti 1,2v takze tam hriat nema co a teplota je realna a zodpoveda aj tomu chladic ktory je aj po zatazeni studeny mam freezera64, meriam to v speedfane aj ked je dost pochybny teploty mozu byt realne ale ani za pi.. nemozem najst teplotu chipsetuerik napísal:myslis ze ked ti ukazuje 27 stupnov ze to aj ma 27 stupnov v reale?-TAMY- napísal:noo, teploty,, s BOXom burn na max 48°C a iddle kolo 27°C,,a to este bios rjadi otacky vetraku, cize do 40°C sa toci na 1045 ot/min,, ale rec je o cpu z popisu,,
ani s vodnikom taku teplotu nedosiahnes, nie este s boxom