na 100%, hej?Toman napísal:ten vystup z veze nieje aktivny, potrepujes AKTIVNY subwofer
Prepojenie coax. SPDIF
tak fajn, aktivny subac mi treba. este sa spytam, keD je aktivny tak sa k nemu daju pripojit aj stereo reproduktory? ak hej tak ake vystupy pre repraky to podporuje?
v pripade ze nie tak aky kabel by som mal pouzit na prepojenie s vezou? obycajny cinch->2x cinch alebo nieco ine?
mam v tom mierne bordel tak budem rad keD mi to niekto ozrejmi. thx
v pripade ze nie tak aky kabel by som mal pouzit na prepojenie s vezou? obycajny cinch->2x cinch alebo nieco ine?
mam v tom mierne bordel tak budem rad keD mi to niekto ozrejmi. thx
Aktivny subwoofer nebude mat vystup na Dalsie repraky, a na prepojenie s vezou staci kabel Cinch-Cinch. Inak aj v navode k tej vezi ti celkom vzadu pise aky to je vystup ten na subwoofer a tam sa jasne docitas ze je to nezosilneny vystup.
WTF?_skrat_ napísal:na 100% je to pasivny vystup..uz len to pripojenie na aktivny subac by vyzeralo inak a nie cez cinch
Spoiler: ukázať
... Super woofer.. audio vystup s dolnou priepustou (cez aktivnu vyhybku)dexman napísal:2 Surrender : pekne si sa rozpisal, ale ja som sa pytal len na vystup pre subwoofer
na 100%, hej?Toman napísal:ten vystup z veze nieje aktivny, potrepujes AKTIVNY subwofer
... PS: vsetky audio out su vsetko vystupy pre dalsie zosilovace.. cize pasivne repro na to nepojde
cize na ten vystup "Super Woofer" musis zapojit nejaky zosilovac a k tomu reprak... ten vystup ako si si vsimol je MONO, cize stereo repro ti je zbytocne
Spoiler: ukázať
ze este som nevidel pripojenie pasivnych reprakov pomocou cinchu...minimalne by to bolo dost neobvykle ak by to bol vystup na pasivny subacTomKocuR napísal:Aktivny subwoofer nebude mat vystup na Dalsie repraky, a na prepojenie s vezou staci kabel Cinch-Cinch. Inak aj v navode k tej vezi ti celkom vzadu pise aky to je vystup ten na subwoofer a tam sa jasne docitas ze je to nezosilneny vystup.
WTF?_skrat_ napísal:na 100% je to pasivny vystup..uz len to pripojenie na aktivny subac by vyzeralo inak a nie cez cinch
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
No lenze napisal si to presne naopak_skrat_ napísal:ze este som nevidel pripojenie pasivnych reprakov pomocou cinchu...minimalne by to bolo dost neobvykle ak by to bol vystup na pasivny subacTomKocuR napísal:Aktivny subwoofer nebude mat vystup na Dalsie repraky, a na prepojenie s vezou staci kabel Cinch-Cinch. Inak aj v navode k tej vezi ti celkom vzadu pise aky to je vystup ten na subwoofer a tam sa jasne docitas ze je to nezosilneny vystup.