Samsung vs. HP
- Duroniak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Samsung vs. HP
takze co myslite ktory s tichto monitorov je lepsi
SAMSUNG 20" 2032BW 2ms alebo HP 20" w2007v GE253AA 5ms
bo najskor som pozeral po tom HP lebo ma pekne farby ale ma zle podsvietenie a este sa vie dobre prisposobit zmenam rozlisenia. alebo Samsung co hovori sama znacka o sebe
SAMSUNG 20" 2032BW 2ms alebo HP 20" w2007v GE253AA 5ms
bo najskor som pozeral po tom HP lebo ma pekne farby ale ma zle podsvietenie a este sa vie dobre prisposobit zmenam rozlisenia. alebo Samsung co hovori sama znacka o sebe
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
Pozri si testy (samsung 226BW, prakticky to iste ako 2032BW, HP w2207).
Som viac nakloneny HP, ma vyskovu nastavitelnost, velmi dobru interpolaciu a moznost zachovat pomer stran je unikatna. Na druhej strane leskly displej moze byt pri priamo dopadajucom svetle velmi neprijemny a zamrzi aj absencia DVI.
Samsung uz nepouziva vlastne panely, ani elektroniku, takze sa neda pausalne hodnotit ako naj, hoci si stale drzi dobru kvalitu.
Kazdopadne pri oboch lcd nekupis zle.
Som viac nakloneny HP, ma vyskovu nastavitelnost, velmi dobru interpolaciu a moznost zachovat pomer stran je unikatna. Na druhej strane leskly displej moze byt pri priamo dopadajucom svetle velmi neprijemny a zamrzi aj absencia DVI.
Samsung uz nepouziva vlastne panely, ani elektroniku, takze sa neda pausalne hodnotit ako naj, hoci si stale drzi dobru kvalitu.
- Duroniak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
ale ved HP ma DVI. Z toho testu mi nejak viac sa zapacil ten HP. Inac si myslim ze v tejto cenovej kategorii 8000 Sk nie su ine konkurencie schopne monitory.
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
To mas odkial, ze Samsung nepouziva vlastne panely a elektroniku?br4n0 napísal:Pozri si testy (samsung 226BW, prakticky to iste ako 2032BW, HP w2207).

neda sa povedat ze "kupoval som X znacku som snou spokojny, a Y znacku nechecm" bez toho aby clovek uvidel, odskusal atd...
k tomu zachovaniu pomeru stran..
je to famozne, a dnes uz bezne v ovladacoch , ja to tu uz mam cca 3 mesiace.
su tam 3 moznosti:
1. stale full (deformuje nenativne rozlisenia)
2. zachova pomer stran
3. pixel ako pixel .. 1024 × 768 bude aj v reale 1024×768, cize maly obraz.
a pred kupou monitoru citam recenzie a podla nich si vyberam
ake mas naroky atd..
k tomu zachovaniu pomeru stran..
je to famozne, a dnes uz bezne v ovladacoch , ja to tu uz mam cca 3 mesiace.
su tam 3 moznosti:
1. stale full (deformuje nenativne rozlisenia)
2. zachova pomer stran
3. pixel ako pixel .. 1024 × 768 bude aj v reale 1024×768, cize maly obraz.
a pred kupou monitoru citam recenzie a podla nich si vyberam

Spoiler: ukázať