No neviem ako je to s tym "zobranim nazoru duheho"...najdi mi v mojom prispevku jedinu nadavku. Neprekrucaj prosimta veci. Skorej sa mi vidi ze ty nevies stravit ked niekto s tebou nesuhlasi a ides hned do utoku s vymyslami ze ti dakto nadava (kedze nemas v ruke jediny normalny argument). Vopred som napisal aby si to nebrala ako keby som ta chcel sprdnut alebo co. Ale nechcem to dalej rozmazavat, kazdy ma pravo na svoj nazor. Len som chcel veci uviest na pravu mieru.cuculka napísal:dvoj-trojrocna sunku nemam...teraz som si kupovala novy comp ty mudrland...nehovorim ze vsetko by malo ist lahko. a ja som natom robit vedela, ale nepacilo sa mi to. to uz za nazor mi tu niekto bude nadavat? ved kazdy ma svoj vlastny nazor...toto tu niekedy vyzera skorej ako www.kritizovanie.sk ako pretaktovanie.sk nic zlom...
A ten tvoj popis problemu s Vistami mi prisiel ako od nejakej blondiny co vidi PC 3 dni (nehnevaj sa, je to len prirovnanie, neviem aka si skusena s PC tak nechcem vravet). Preco som reagoval tak ako som reagoval sa docitas nizsie, kde pisem o ludoch co kydaju na vistu a robia sa pri tom majstrami sveta.
Ked uz niekto instaluje windows, tak ma ovladat aj potencialne riesenie problemov v nom, nielen uzivatelske veci.
A dalej...chcel som povedat len tolko, ze cela fama typu "Vista je nepodarok" pochadza od ludi ktori ju nahodili, zazili jednu-dve chybove hlasky a uz zacali roztrubovat co je tam vsetko zle. Ale ked dakomu erroruje XPcko, tak sa nic nedeje...
Nikto sa neunuval si ten system prezret, 90% ludi poculo nazory na Vistu od "zarucene mudrych kamosov v skole" ktori vedia akurat tak zapnut azet a kecat tam o blbostiach. V skutocnosti ju ani nemlai doma bud preto, ze na nu nemaju PC, alebo preto ze jednoducho nechceli.
Nik vam nekaze ju pouzivat, ale dozieraju ma podobne plky ludi co ju ocividne ani nemali nahodenu, alebo mali len velmi kratko. (tymto nemyslim teba, aby si zase nezacala nieco vymyslat) Niesom fanaticky obhajovac Microsoftu alebo Visty a netvrdim ze Xpcka su shit. Aj Vista ma svoje chyby, ale Xpcko na tom bolo 5 rokov dozadu rovnako.
Posledne som si do tej mojej nahodil RTM SP1 a funguje to OK.