Nefunguje mi zvuk dost zahadne

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
mouse

Nefunguje mi zvuk dost zahadne

Príspevok od používateľa mouse »

Takze vas zdravim...skusil som uz vsetko a stale sa to neopravilo a nechcem davat pc do opravy...mam pc asi rok vsetko slo dobre a az kym raz prestali ist urcite zvuky ako napr.na nete napr.youtube a spol.,alebo tzv.zvuky windowsu,alebo zvuky v niektorych programoch...uz niekolko krat som preistaloval OS a stale to pretrvava....a co je pre mna zahadou je ze normalne mp3,filmy to prehrava bezproblemov a ani ziadne chybne hlasenie nevyhadzuje.....prosim vas o radu..dakujem

PC:intel core duo 2x 1.9. Nvidia ge force 7300g,512 ram,zvuk:realtek HD audio,win XP
Používateľov profilový obrázok
MaxMan
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa MaxMan »

Nainstaluj si ovladace k HD Audio. Najskor vsak skontroluj v spravcovi zariadeni, ci nemas konflikty.
S takouto chybou som sa uz stretol a vzdy to boli zle nainstalovane HD Audio drivre.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
mouse

Príspevok od používateľa mouse »

no a prosim ta ako mam postupovat.....najskor odinstalovat a pozriet tie konflikty?a ako zistim ci je tam konflikt....?a ako ho prosim odstranit?dakujem prosim skus mi to podrobne napisat
Používateľov profilový obrázok
MaxMan
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa MaxMan »

Chod do HW profilov a ostran poruchove zariadenie. Odinstaluj vsetky ovladace ku zvuku a restartni. Potom nainstaluj nove - idealne najnovsie zo stranky vyrobcu.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...

Návrat na "Zvuk a PC"