problem zo zvukom

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
cuculka
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

problem zo zvukom

Príspevok od používateľa cuculka »

:cry: zdravim...tak davala som si sp3 na xp...serko je celkom ok az na jednu chybu..nejde mi zvuk...ani len nastavoat hlasitost nejde...nic...ovladace samozrejme mam naistalovane...ked dam hladat HW tak mi setko najd az na nico ze pci device...ale zvukovu ma m inegrovanu...realtek hd...cim to moze byt?
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
robour
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa robour »

Uz sa to tu riesilo. SP3 nepozna (alebo v sebe nema) UAA driver. Treba ho doinstalovat manualne cez spravcu zariadeni. Pozri sem:
ZVUK

A stiahni si toto:

KB888111
cuculka
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa cuculka »

jej dakujem uz to funguje..co by som bez vas robila :wink: ..
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .

Návrat na "Hardware všeobecne"