takze to nepotrebujem
1. hry po nete nehravam
2. "dl" mysli download?? veci taham z Strong DC++, a ak mam dobre info tak by mi to malo ist, popripade z rapidshare alebo webovastranka
3. co je to FTP??
ja na svojom pc vytvorim ftp server.
- moja IP je 111.222.333.444
-port pre ftp je 5555
... ty do napr. IE napises ftp://111.222.333.444:5555 a pripojis sa na moje ftp... ftp prehliadas ako napr. usb kluc na dialku, mozes z neho stahovat subory alebo ukladat vlastne data (zavisi od opravnenia)
aha, takze mne sa asi neoplati pevna IP, ale no neviem, je to lepsie pre bezneho pouzivatela?? ktori potaha tak 10GB za mesiec, niekedy ani to nie, oplati sa mi to??
Agent0019 napísal:aha, takze mne sa asi neoplati pevna IP, ale no neviem, je to lepsie pre bezneho pouzivatela?? ktori potaha tak 10GB za mesiec, niekedy ani to nie, oplati sa mi to??
jj podla mna je pevna normalnemu uzivatelovi na nic, pokial nechce mat ftp.... a z dynamickej sa da na pevnu prejst za nejakych 100SK
vazne uvazujem nad fibernetom. len sa chcem spytat na tu digit. TV. ake mate s tym skusenosti. A bude ten obraz kvalitny aj na uhlopriecke 106? to ma zaujima asi najviac..
obraz je pekny...v pozicovni su aj nejake tie HD filmy...tie som este neskusal asi by som si to ani nevsimol na 82cm "elektrónke"...dobre je na tom ze si mozete pozriet program rovno v menu a mate tam aj popis k filmu/serialu zo zaciatku asi zdlhave hladanie ale xce to iba cvik a vsetko v poho...nelubi sa mi dlhe cakanie na prepiannie medzi kanalmi ale asi to je ucelove ked sa pomylite pri vyberani kanalu...este sa mi nelubi jedna vec ze sa settopbox tak dlho (odhadujem tak 15sek)...v minulosti to bolo vysoko nestabilne (zamrzanie, strata farieb, samovolny restart,...) teraz som sa stym zatial nestretol a vsetko facha jak ma...este k tomu obrazu. v porovnani s analogom je to o vela krajsie a nevpliva nato pocasie co je velka vyhoda...
prosim prepelica aky mas typ prijimaca?
Slovo pekny obraz je velmi relativne.
Ja si pod pojmom pekny obraz predstavujem aspon
nejaky ten program v SD rozliseni so slusnym dat. tokom keD tych HDTV programov v Európe je len zopar. Toto mi zabezpeci ako tak len DVB-S.
Ale kazdy pochopi o co ide az keD si doma zapne hypermodernu telku s obrovskou uhloprieckou lebo ak tam nepustas Blueray vysledok je zalostny.