Mam taky "mensi" problem s mojim diskom, ked zapnem PC, nenacitava z neho data, ale ked sa pozriem do biosu tam normalne zobrazuje ze mam pripojeny disk, tento problem nastal po zapojeny na jeden ata kabel moj seagate a maxtor 40gb neviem ci to nieako moze suvisiet, mozno,
co myslite je uz po smrty?
S.
SEAGATE 200GB nenacita OS
- SonnySk
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Júl, 2007, 08:00
SEAGATE 200GB nenacita OS
PC:CPU:AMD Althon X2 4400+ (2600Mhz)RAM:2Gb DDR2 800mhzGPU: ATI Radeon HD3850 256Mb HDD: Maxtor 200Gb 7200ot PSU 400W KME LCD19" LG
- SonnySk
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Júl, 2007, 08:00
akoze pardon, taka lama nesom disk nefunguje ani po odpojeniy toho maxtoru, a nastaveny na masterbioworm napísal:takze mas na jednom ata kabli 2 hdd???
jeden musi byt master(ten s win) a druhy slave...inak to nepojde
S.
PC:CPU:AMD Althon X2 4400+ (2600Mhz)RAM:2Gb DDR2 800mhzGPU: ATI Radeon HD3850 256Mb HDD: Maxtor 200Gb 7200ot PSU 400W KME LCD19" LG
vymen kabel, prehod na slave, alebo este na custom a uvids co to povie.
mozes skusit aj agresivnejsiu metodu.
nechaj len molex s napatim zapojeny a pri beziacom systeme pripoj datovy. pozoruj ci ti system aspon ten disk nasiel. ak nie tak by som tipoval elektroniku disku. este by som skusil aj nejake distro linuxu.
alebo taky norton partition magic.
nemas nahodou este skryte particie ??? to zistis v partition magic alebo aj vo ein sa da.
spusti si diskmgmt.msc
tam uvidis svoje disky a mozno bude len schovany.
mozes skusit aj agresivnejsiu metodu.
nechaj len molex s napatim zapojeny a pri beziacom systeme pripoj datovy. pozoruj ci ti system aspon ten disk nasiel. ak nie tak by som tipoval elektroniku disku. este by som skusil aj nejake distro linuxu.
alebo taky norton partition magic.
nemas nahodou este skryte particie ??? to zistis v partition magic alebo aj vo ein sa da.
spusti si diskmgmt.msc
tam uvidis svoje disky a mozno bude len schovany.
vsetko mi je jedno