zdravim
mam USB flesku A-DATA 4GB a dost casto mi po pripojeni na moj PC alebo iny vyhodi ze nieje naformatovany a nic ine ani nemozem spravit
vsetko co tam bolo je v prdely
ak pustim aj nejaky test zaidne chyby nenajde
mam obavu ze aj ked ho poslem na reklamacku tak mi ho nevymenia lebo uz vidim ze nejaky pako to tam strci prave vtedy ked sa mu bude chciet fungovat normalne a poslu mi to spet
stretol sa niekto s niecim podobnym?
Problem s USB flash
ano stretol...zazil som podobny problem...riesenie je pomerne blbe, kedze o data uz takcitak prides...ide o to, ze ak vela krat denne prepisujes na kluciku data, po case to nezvladne...ak naozaj casto zapisujes data na flashku, treba ju z casu nacas naformatovat, keD sa da aj kazdy tyzDen...malo by sa tym problemu predist...
Jednoznacne reklamacia. Neviem co sa to deje, ale v poslednej dobe sa USB kluce strasne kazia. Asi to bude tym, ze su lacne a tym padom sa doraz na kvalitu uz nekladie. Ty to nereklamujes len tak so srandy a oni tu reklamaciu musia uznat, niet co riesit ... Ak nebudu ustretovy, staci spomenut Slovensku obchodnu inspekciu ...
presne ten isty problem som mal aj ja
http://www.ec.kingston.com/ecom/configu ... R/1GB&id=1
mam tu kingston aj s citackou,uz davnejsie som kupoval,koli citacke,kupil som PDA,aj kartu 2Gb,a potom zacal problem,v mojom PC ani za boha,kupil som novu dosku,prvy krat sa to rozbehlo,a odvtedy nikdy viac,potm mam kamosa v NAY,vravim skusime s tym daco porobit,RMA,ale na moje aj jeho pocudovanie,karta bezi,ale nie len 2,ale 4Gb ,mna skoro porazilo,tha vravim,je to funkcne,no problem,nebudeme predsa reklamovat,co je dobre,pridem domou,a zase nix,to uz bolo moc,tha idem do roboty,davam kamosovy,nech odskusa,ide,ale stale sa jedna len o citacku,ako USB Flash funguje,bez problemov,odvtedy ten disk ,len lezi,nejak ho ignorujem,ale aj ako cely Kingston,odvtedy nechcem ani pocut o kvalite a kingston,ono sa jeden den nemoze ani spominat !!!
to je moj pribeh s takou citackou-USB Flash om
ALE 1GB SD CITA ?NECH PORAZI CELU CITACKU !!!
http://www.ec.kingston.com/ecom/configu ... R/1GB&id=1
mam tu kingston aj s citackou,uz davnejsie som kupoval,koli citacke,kupil som PDA,aj kartu 2Gb,a potom zacal problem,v mojom PC ani za boha,kupil som novu dosku,prvy krat sa to rozbehlo,a odvtedy nikdy viac,potm mam kamosa v NAY,vravim skusime s tym daco porobit,RMA,ale na moje aj jeho pocudovanie,karta bezi,ale nie len 2,ale 4Gb ,mna skoro porazilo,tha vravim,je to funkcne,no problem,nebudeme predsa reklamovat,co je dobre,pridem domou,a zase nix,to uz bolo moc,tha idem do roboty,davam kamosovy,nech odskusa,ide,ale stale sa jedna len o citacku,ako USB Flash funguje,bez problemov,odvtedy ten disk ,len lezi,nejak ho ignorujem,ale aj ako cely Kingston,odvtedy nechcem ani pocut o kvalite a kingston,ono sa jeden den nemoze ani spominat !!!
to je moj pribeh s takou citackou-USB Flash om
ALE 1GB SD CITA ?NECH PORAZI CELU CITACKU !!!
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb