PSU vs VGA
PSU vs VGA
zdravim xcem sa informovat aku najvykonnejsiu VGA mozem zapojit na tento zdroj. SIce tam pisu ze ma na 12V vetve 17A ale na stitku je napisane 26A ... ma aj tu pridavnu vetvu na AGP grafiku z tej pridavnej vetvy uz napajam na doske 4 pin konektor...a ma hlavnu vetvu a na nej mam redukciu z 20 pin do 24 pin dosky....momentalne tam ide 7600GT v pohodicke..ta nema potrebu pridavneho napajania...zaujima ma ci by tam sla x1950xt pripadne x1950pro alebo NV7950GT dik za rady jedna sa o Pci-E grafiku.Doska je ASUS A8N5X
Sorry,ze sa tu miesam,nechcem zbytocne zakladat novu temu.Vramci semestralneho projektu mam moznost si z katedry pozicat 8800GTX na testy.Mam zdroj Seasonic S12 430W-ma len jeden 6 pin vga konektor,dalsiu redukciu z molex na 6 pin som si uz dokupil.Co som pozeral na svet hardware testy spotreby,tak spotreba celeho systemu s gtxkou sa nedostala cez 300W,cize teoreticky by to potiahnut mal.Co na to poviete?
Prosim nech sa radsej vyjadria ludia co na podobnej konfigaracii bezia alebo maju nejake realne skusenosi a nie odpovede typu:Asi to nepojde a mozno a bla bla.
Diki za pomoc.
Prosim nech sa radsej vyjadria ludia co na podobnej konfigaracii bezia alebo maju nejake realne skusenosi a nie odpovede typu:Asi to nepojde a mozno a bla bla.
Diki za pomoc.
Deneb @ 3.4 || GA 970-DS3 || 8Gb Kingston 1600 || GA R9 270HD || Crucial BX100 250Gb + WD 500 Gb || Seasonic M12 II 520W || Dell U2412M || Fractal R4
Ten Enermax ma urcite tych 26A na 12V vetve, mal som tiez tento zdroj. Tvoj link je na starsiu verziu toho zdroja. Pozri toto: http://www.enermax.com/english/product_ ... sp?PrID=29
Co sa tyka tych kariet, tak okrem tej 1950xt ostatne dve pojdu bez problemov.
Co sa tyka tych kariet, tak okrem tej 1950xt ostatne dve pojdu bez problemov.
Naposledy upravil/-a pal0 v St 05. Mar, 2008, 17:01, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
hej o 1950pro sa nebojim pisal som uzivatelovi Thomas1804 a beha mu na 350W EC [asi eurocase] a ma na 12V vetve 16A...
a kedze podla mojeho stitkuje tam 26A tak by to mala byt balada
btw v tom grafe neni pro...je tam len XT a XTX. a nasiel som vela grafov na nete a kazdy mal uplne ine hodnoty...tak preto radsej na skusenosti xcem dat ako na obrazky...tie znesu vela ae zdroj nemusi
a kedze podla mojeho stitkuje tam 26A tak by to mala byt balada
btw v tom grafe neni pro...je tam len XT a XTX. a nasiel som vela grafov na nete a kazdy mal uplne ine hodnoty...tak preto radsej na skusenosti xcem dat ako na obrazky...tie znesu vela ae zdroj nemusi
uz sa asi rozpravam sam so sebou ale nedam edit aby to slo hore,mozno dakto zareaguje. na stranke asus som nasiel pri 1950PRO takyto udaj co ma znepojokuje...
Pozadavky na napajeci zdroj:
1. 450W napajeci zdroj, nebo lepsi, 30A, 12V doporuceno (pøedpoklada se plnì zatizeny system)
2. Pro CrossFire™: 550W napajeci zdroj nebo vyssi, 38A, 12V
tak teraz neviem aebo mi to ten 350W s 26A utiahne ?
Pozadavky na napajeci zdroj:
1. 450W napajeci zdroj, nebo lepsi, 30A, 12V doporuceno (pøedpoklada se plnì zatizeny system)
2. Pro CrossFire™: 550W napajeci zdroj nebo vyssi, 38A, 12V
tak teraz neviem aebo mi to ten 350W s 26A utiahne ?
Tak podla mna x1950pro bez problemov, sam som ju dlhodobejsie prevadzkoval na noname 400W (12V vetve mal 20A) a bez najmensieho problemu ani raz PC nezamrzol, nic. HD3850 ma nizku spotrebu kvoli 55nm procesu, cize tu tiez podla mna potiahne spolahlivo. X1950XT a najma XTX by som nedaval na takto slaby zdroj, nemam sice s nimi skusenosti, ale co som cital recenzie tak vraj zeru dost no. Tolko moj nazor
MB: Asus M3A * CPU: Phenom II X4 920 * RAM: 2x2GB * VGA: GeForce GTS250 512MB * Zdroj: Fortron Epsilon 700W * HDD: Hitachi 250GB SATA * Monitor: Samsung 2232BW 22"