AMD Athlon X2 4000+ TEPLOTA PROCESORA !
ja som doma CaQ vypol (podla mojho nazoru to robilo somariny) ale regulaciu podla teploty som nechal ta je perfektna vo wine to ide na 1200 otacok a ked je zatazeny poriadne tak to dava 3200 otacok ale to je neznesitelny ramus... uz nech pride ninja
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
- Ivkopivko12tka
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 31. Aug, 2007, 08:00
Prehrievanie
Mimochodom viete co bolo pricinou? Neviem ako je to mozne a k comu je to dobre ale chaldic mi normalne nedoliehal ... skratka jeden zubok na tom drziaku na chladici z DVOCH bol urvany, mozem byt rad ze sa ten chladic treba pri prenose bedni nejako neurval a spadol by urcite aj na graficku ... chladic AC Freezer 64 pro ci jako sa to vola ... pak som to pridratkoval tu druhu stranu , pretrel liehom , naniesol novu pastu (striebornu, niekde som cital ze ta biela je lepsia) a sup sa hopsa teplota bola okolo 35-45 supnov ... pak som ho hodil na 2x2500MHz a teplota bola max 59 pri spustenom burnprograme a k tomu som este dal komprimovat winrar na best cize fakt obidve jadra 100% ... takze som spokojny =)
Zdravim, ja mam tiez taky maly problemik s mojim Brisbane 4000+. Taktol som na 2,7 - standardne napatie, v idle je takato teplota: jedno jadro cca 20, druhe cca 38, keD som zapol orthos, v priebehu stotinky sekundy teplota vyleti na druhom jadre z 38 na 47, potom uz pomaly stupa na cca 54 a vyssie uz nejde. Ked orthos vypnem teplota zase okamzite zleti na tych 41 a potom klesa az ku tym 38. Teplota prveho jadra normalne stupa od tych 20 ku 38 v zatazi a potom pomaly spat. Ukazuje mi to takto Coretemp aj Everest. Freezer ide na cca 1600 otacok aj v zatazi je vlazny. BIOS ukazuje teplotu aka je na prvom jadre. PC je stabilne. Ktoru teplotu mam brat ako pravdivu?
No tiez mam X2 4000+,ale z tych teplot co mi ukazuju programy som uz jelen.Stalo sa mi dokonca ze mi v jednom jadre ukazalo minusovu teplotu,co je samozrejme blbost.Nevie niekto kde zistim presnu teplotu?Everest tiez ukazuje ako sa mu chce.
PC: NULL
LAPTOP: Lenovo ThinkPad T450
TV: Panasonic TX-55AS650
LAPTOP: Lenovo ThinkPad T450
TV: Panasonic TX-55AS650
- Ivkopivko12tka
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 31. Aug, 2007, 08:00
HWmonitor mi ukazuje to iste co coretemp a co Asus PC Probe 2 ... verim teda tymto hodnotam : Voltaz 1.350 , 10x250 (oc z 10x200) ficim od 36-43st, v Burne max 58 (to ked dam win rar 2x komprimovat na best sucasne ... myslim ze do 65 je to v pohode, v byte je teplota do 23 stupnov , uvidime v lete :8O: