sry ze to davam sem ale nevedel som kam s tym ...
chcem sa spytat ze moze sposobene ze mi tento zdroj LC Power Silent Giant 550w 14cm Fan /LC6550GP/ odisiel "len tak z nicoho nic" mal som komp asi 1 hod. v stand by a ked som s nim chcel nieco spravit tak mi uz nic neslo ... ale nejake diodky na maticnej svietili ale pri zapinani sa ventilatory neroztocili vobec a som skusal aj spojit zeleny a cierny kablik nejakym drotikom ale na zdroji sa neroztocil vent. neviete preco mi to mohlo odist ked to bolo celkom nove ...
a popripade by ste nevedeli ci sa to da nejak opravit ?
diki
najprv by som zohnal nejaky zdroj a skusil, ci ti comp vobec nabehne... mozno ze ti odisla doska... a aj nieco viac... ak nie a problem je v zdroji, tak reklamacka...
ja mam tento zdroj takisto a som s nim nadmieru spokojny...tichucky a vykonny...uz som ho mal v stand-by mode aj 5 hodin tak mozno si nemal stastie na kus alebo ako kolega hovori ti odislo nieco ine...
CPU - AMD Phenom II X3 710 (OC -3706Mhz,running on 1.47V - cooled by OCZ Vendetta2)+ 80mm Arctic Cooling Backward CPU fan;MB - ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe edition Nforce 780a ;RAM - OCZ Gold Gamers Edition 2x2Gb 800mhz OC on 960Mhz on 1,94V; VGA - Gigabyte GTX 460 1024 Mb OC (715/1430/3600Mhz)-OC on (861/1722/4200Mhz);Case : Cooler Master Dominator CM690 Nvidia edition + custom casemode;PSU - Corsair TX 650;OS- Vista Ultimate 64 bit...;DVD RAM - ASUS DRW-20B1LT SATA;HDD - 2x WD 3200AAKS Sata II, Monitor : DELL P2211H 1920x1080 5. Najkrajsie SLI PC po dobu dvoch tyzdnov hodnotene uzivatelmi na http://www.onlineregister.com/nvidia/cl ... SLID=32023" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje heslo : Taktujte pre radost ;-) nie je nic krajsie ako stabilne vysoke frekvencie ;-D
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature
Zalezi od toho co Ti tam odislo. Ak ho mas bez papierov tak nemas co stratit. Otvor ho a pozi ci nemas nieco odpalene. Ak nic nenajdes tak to daj nejakemu znamemu co sa vyzna v elektrike. Moze to byt prasknuty kondezator za 10 Sk alebo skrat za plnu cenu. Proste moze to byt hocico.