ATI Catalyst 8.3 driver Windows XP/Vista, Linux (32/64 bit)
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
ATI Catalyst 8.3 driver Windows XP/Vista, Linux (32/64 bit)
Takze sa objavili nove verzie ovladacov pre karty s grafickymi cipmi ATI - aktualne uz vo verzii 8.3.
Download pre:
XP 32 bit
XP 64 bit
Vista 32 bit
Vista 64 bit
Linux 32/64 bit
Download pre:
XP 32 bit
XP 64 bit
Vista 32 bit
Vista 64 bit
Linux 32/64 bit
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
vdaka moc keby nie tohto topicu tak si to nevsimnem..
Diagonal tearing will no longer be noticed when playing a video file using a video player that utilizes the XVideo extension
Video playback will no longer look blocky when playing a video file using a video player that utilizes the XVideo extension
edit: hmm..black screen.. skvele :/
Diagonal tearing will no longer be noticed when playing a video file using a video player that utilizes the XVideo extension
Video playback will no longer look blocky when playing a video file using a video player that utilizes the XVideo extension
toto sa mi paci na linux ovladaci najviac snad to teda aj bude pravda
edit: hmm..black screen.. skvele :/
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Mimochodom...nemalo by byt toto vlakno lepkave?
A 8.2 by ste uz mali odlepit...
HULIAK: Na tvojom mieste by som flashol poslednu verziu BIOSu na grafiku, problem by to malo vyriesit.
A 8.2 by ste uz mali odlepit...
HULIAK: Na tvojom mieste by som flashol poslednu verziu BIOSu na grafiku, problem by to malo vyriesit.
Spoiler: ukázať
Na stranke Sapphire Technology sa objavil catalist hotfix 8.3 z datumom 26.3.2008, ale nejde mi nainstalovat vraj nemam hardware pre tento ovladac, neviete co stym? Mam HD2600xt 256mb gddr3 agp
http://www.sapphiretech.com/ce/support/drivers.php
http://www.sapphiretech.com/ce/support/drivers.php
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Nie, pokial ti vsetko bezi ako ma, pre teba to zmysel mat nebude, zabudni na to.
Hotfix riesi konkretne problemy v konkretnych hrach, ktore by si si zaiste vsimol.
Hotfix riesi konkretne problemy v konkretnych hrach, ktore by si si zaiste vsimol.
Spoiler: ukázať
Mam kartu Sapphire Radeon X1950Pro PCIe s AGP prevodnikom no mne po nainstalovani ovladacov 8.3 vyrazne stupla teplota GPU zo 42°C na 73°C (otacky FAN su stale na 50%)...pri hre je grafika pouzitelna tak max na 10min potom sa karta prehrieva a ma vyse 100°C!!!..pri predoslom Catalyste 7.8 karta bez problemov a aj teploty...navyse po instalacii C8.3 nemozem prehrat akekolvek video bez toho aby som najprv nespustil CCC. Okrem ovladacov 7.8 mi korektne zatial nefungovali s touto kartou ani jedny Catalysty!!!! DAS IST HRuZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!