Zdravim, mam tuto kartu a zistil som, ze ide perfektne taktovat a pri mojom vylepsenom chladeni teplota nehra ziadnu rolu.
Potreboval by som poradit, ake limity asi ma tato karta, ci sa pre dosiahnutie vyssich frekvencii da nejako zvysit napatie a pod. (ale bez "pajkovania"), popripade ake maximalne frekvencie by mala zniest.
Ak mate niekto skusenosti, dajte mi vediet. Dik za rady.
OC 8800 GTS 320MB (?)
- Nightlight
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
- Nightlight
- Používateľ
- Nightlight
- Používateľ
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
viac nez 650Mhz na jadre? Hmmm..to je potom celkom pekne...lebo mne uz viac ako 655Mhz karta nedava...pri 3D zamrzne, pamate by isli asi aj viacNightlight napísal:
Mne da aj viac a teplota je stale velmi pekna, len neviem ako prekonat tie frekvencne limity.
Spoiler: ukázať
- Nightlight
- Používateľ
Na jadre som dal najviac 700MHz, viac som neskusal. Spustil som to ale na 675 kym vyladim pamate a hlavne shadery, tie povazujem za dolezitejsie ako jadro.Mtex napísal:viac nez 650Mhz na jadre? Hmmm..to je potom celkom pekne...lebo mne uz viac ako 655Mhz karta nedava...pri 3D zamrzne, pamate by isli asi aj viacNightlight napísal:
Mne da aj viac a teplota je stale velmi pekna, len neviem ako prekonat tie frekvencne limity.
Len tak pre info, mam ju od BFG verzia OC
- Nightlight
- Používateľ
Takze http://www.techpowerup.com/gpuz/au49x/ , toto je asi "final".
Stabilitu som testoval v 3D Mark 06 a NFS Pro Street.
Pamate a shadery by isli mozno este vyssie, ale vykon to tak razantne nedvihalo a nechcel som riskovat dalsiu VGA Jadro ma hranicu niekde na 700MHz.
Teploty bez zataze 36 a pri zatazi nieco malo cez 50°C.
Stabilitu som testoval v 3D Mark 06 a NFS Pro Street.
Pamate a shadery by isli mozno este vyssie, ale vykon to tak razantne nedvihalo a nechcel som riskovat dalsiu VGA Jadro ma hranicu niekde na 700MHz.
Teploty bez zataze 36 a pri zatazi nieco malo cez 50°C.