Stoparov sprievodca galaxiou
Stoparov sprievodca galaxiou
Videl som Stoparovho sprievodcu galaxiou.
Moj nazor je ze je to vynikajuci film. Tych co poznaju knihu urcite zarazi skratkovitost celeho deja. Film dejovo pokryva prvu knihu serie, no z knihy je tam mozno desatina (pravdaze viac by sa nezmenilo), tomu co cital knihu to pripadne ako z rychlika. Nic to vsak nemeni na tom ze to je dobry film na ktory sa oplati pozriet.
Este by som doplnil ze niektore veci su voci knihe zmenene takpovediac v holywoodskom style. Mozno to niekomu bude vadit, napriek tomu film je to vynikajuci.
Moj nazor je ze je to vynikajuci film. Tych co poznaju knihu urcite zarazi skratkovitost celeho deja. Film dejovo pokryva prvu knihu serie, no z knihy je tam mozno desatina (pravdaze viac by sa nezmenilo), tomu co cital knihu to pripadne ako z rychlika. Nic to vsak nemeni na tom ze to je dobry film na ktory sa oplati pozriet.
Este by som doplnil ze niektore veci su voci knihe zmenene takpovediac v holywoodskom style. Mozno to niekomu bude vadit, napriek tomu film je to vynikajuci.
Naposledy upravil/-a RP v Po 02. Máj, 2005, 22:14, upravené celkom 1 krát.
Tak na tuto knihu sa chystam uz pekne dlho, myslim ze to bude nieco podobne ako Red Dwarf ale lepsie Ten film je teraz natoceny alebo je to starsia vec??
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
ano, uz videl a pribeh bol STOPERCENTNE z 1. dielu, nakolko som cital prvy aj druhy.RP napísal:Videl si film ?Henky napísal:Vyber z prvych troch diel serie VeD Stoparov sprievodca galaxiou je LEN 1. diel.RP napísal:Je to vyber priblizne z prvych troch knih serie.diablik napísal:wo co go v tom diele? lebo cital som recenziu v LEVELi, ale este som to necital
Vravis 100%, tak potom mi uplne staci uviest jediny priklad nezhodnosti - povedz mi prosim kde v 1. alebo 2. dieli knihy je napriklad znovuvytvorenie Zeme. Dakujem.Henky napísal:ano, uz videl a pribeh bol STOPERCENTNE z 1. dielu, nakolko som cital prvy aj druhy.RP napísal:Videl si film ?Henky napísal:Vyber z prvych troch diel serie VeD Stoparov sprievodca galaxiou je LEN 1. diel.RP napísal:Je to vyber priblizne z prvych troch knih serie.diablik napísal:wo co go v tom diele? lebo cital som recenziu v LEVELi, ale este som to necital
Tak si precitaj prvych 5 stran Restauracie na konci vesmiru a pochopis preco tam boli vo filme rozdiely. Je to tam popisane presne tak, ako to bolo vo filme. A takisto sa mi nezdalo, ze by v Stoparovi uniesli Trillian, asi to bude v dalsej casti (tam este nie som).
P.S. a trocha sa krotte s tymi citaciami, nie su tu v tom vyhlasene ziadne preteky.
P.S.2: inac akoze ked som bol v kine, par ludom sa film zjavne nepacil (aj ked podla mna bol super), teda sa zobrali a odisli... To si akoze co mysleli ked kupovali listky? Ze idu na nejaky super novy akcny film? Ale ved kto necital knihu a nebol na film psychicky pripraveny asi nemohol pochopit vsetko .
P.S. a trocha sa krotte s tymi citaciami, nie su tu v tom vyhlasene ziadne preteky.
P.S.2: inac akoze ked som bol v kine, par ludom sa film zjavne nepacil (aj ked podla mna bol super), teda sa zobrali a odisli... To si akoze co mysleli ked kupovali listky? Ze idu na nejaky super novy akcny film? Ale ved kto necital knihu a nebol na film psychicky pripraveny asi nemohol pochopit vsetko .
SUBARU INTELPREZA
CPU Intel PIV Prescott 2,8GHz+Zalman CNPS7000A-Cu; MB Abit IS7; VGA MSI RX9800 Pro+AC VGA Silencer, RAM Apacer 2x512 MB RAM 400 mhz; HDD 120GB Samsung SpinPoint P80; DVD-RW BENQ DW1620 pro; Sound Creative SB Audigy ES+Fujitsu-Siemens Soundbird Multichannel; PSU Fortron FSP350-60PN(PF); LCD Iiyama ProLite E380S; Others Wacom Graphire3
CPU Intel PIV Prescott 2,8GHz+Zalman CNPS7000A-Cu; MB Abit IS7; VGA MSI RX9800 Pro+AC VGA Silencer, RAM Apacer 2x512 MB RAM 400 mhz; HDD 120GB Samsung SpinPoint P80; DVD-RW BENQ DW1620 pro; Sound Creative SB Audigy ES+Fujitsu-Siemens Soundbird Multichannel; PSU Fortron FSP350-60PN(PF); LCD Iiyama ProLite E380S; Others Wacom Graphire3
Ako som uz povedal, cital som prve dva (a do tretieho sa prave chystam) diely a tato konkretna situacia tam naozaj nieje. A rovnako som uz aj povedal, ze sa nejedna o DOSLOVNy prepis knihy, rozne veci tam chybaju alebo su skratene, resp. niesu v knihe. Ostane, to bol aj dovod rozhorcenia mnohych fanusikov knihy.