Da sa zmensit tlacitko sTART? (WINXP)
Da sa zmensit tlacitko sTART? (WINXP)
Zdravim!
Potreboval by som zmensit tlacitko start aspon a plovicu a hodit na to tlacitko nejaky obrak...nedalo by sa to ? alebo zmensit ho na uroven toho loga co je pred s! ... neviete ci sa to da ?
Potreboval by som zmensit tlacitko start aspon a plovicu a hodit na to tlacitko nejaky obrak...nedalo by sa to ? alebo zmensit ho na uroven toho loga co je pred s! ... neviete ci sa to da ?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Jedine editovanim nejakej themy na xpcka
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
s tymy packmi by som nespekuloval, radsej cisto a jasne:
UXTheme Multi-Patcher + temy na DevianArt.com.
To co pozadujes ty, spåna napr. Luna Element 5.0.5
UXTheme Multi-Patcher + temy na DevianArt.com.
To co pozadujes ty, spåna napr. Luna Element 5.0.5
novsia verzia: Luna Element v5.1 Blue
no gudas dal si mi perfektnu stranku na tei temy som is tam vybra lasi pat ktore maju tematiku Visty... no lae mam tu problem ze ja ich nakopirujem to c/win/resources/thermes tam si ich nakopirujem ale ked dam na ploche vlastnopsti/vzhlad tak tam ich nemam na vyber...mam tam iba klasicke...ked chcem zmenit vzhlad z tych novych tak sa musim preklikat az do themes a tam poklikat dvakrat na urcitu temu a nahodi sa...nevies ako to spravit aby bola tam vo vlastnostiach a aby som ich lahko prepinal ?
nemam ho aplikovany,vyhodil nejaku chybu...
ale ked sme uz u vzhladu tak potrebujem vediet ci sa da nafedrovat nejake odkazy na spustenie sem:
na obrazku cervenym oznacene...tam dat napevno nejake ikonky alebo vedla do quick launch ako dat odkazy ale aby sa mi nemenili...ja spustim 5 programov tie sa tam daju na druhy den spustim 5 inych a zase sa nahradia....tak teito dve otazky este zodpovedat ptorebujem....teda potrebujem jednu alebo druhu
ale ked sme uz u vzhladu tak potrebujem vediet ci sa da nafedrovat nejake odkazy na spustenie sem:
na obrazku cervenym oznacene...tam dat napevno nejake ikonky alebo vedla do quick launch ako dat odkazy ale aby sa mi nemenili...ja spustim 5 programov tie sa tam daju na druhy den spustim 5 inych a zase sa nahradia....tak teito dve otazky este zodpovedat ptorebujem....teda potrebujem jednu alebo druhu