ochrana pred oscanovanim disku
ochrana pred oscanovanim disku
O co ide? V robote mame zakazane drzat na lokalnych diskoch nepovoleny obsah (warez, hudba , filmy), preto ma polka nasho oddelenia externe disky, avsak ked sa scanuju externe disky nerozoznava ale scanuje ich ako lokalne, vie mi niekto poradit nejaku utilitku alebo riesenie ako tomuto zamedzit? Nikomu sa totiz nechce chodit na kobercek a vysvetlovat to :8O:
Spoiler: ukázať
Re: ochrana pred oscanovanim disku
z pohladu OS je ten externy disk, pripojeny do pocitaca, obycajny lokalny disksohoenter napísal:O co ide? V robote mame zakazane drzat na lokalnych diskoch nepovoleny obsah (warez, hudba , filmy), preto ma polka nasho oddelenia externe disky, avsak ked sa scanuju externe disky nerozoznava ale scanuje ich ako lokalne, vie mi niekto poradit nejaku utilitku alebo riesenie ako tomuto zamedzit? Nikomu sa totiz nechce chodit na kobercek a vysvetlovat to :8O:
Takze nenajdes jediny rozdiel (co je vlastne vyhoda, ak tam nieco nainstalujes).
takze odpoved na Tvoju otazku: nie, nieje taka utilita
lava, prava, lava, prava ...
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
trosku mi to upresni lebo vsetci mame externe disky s usb (wd passport), k swichu ma pristup len Internal IT a dalej neviem ci by sa nam na vnutropodnikovej sieti podarilo nieco take, ako vytvorit ftpToman napísal:Na switch plugnite NAS a pripajajte sa nan cez FTP
Spoiler: ukázať
Re: ochrana pred oscanovanim disku
a kto skenuje tie disky ??
mas na compe volakeho uzivatela ktory ma len obmadzene prava alebo ako ?
ja by som skusil politiku hesiel a prav.
externy disk ako ntfs a nastavim si kvotu a uzivatela ktory ma pristup na disk.
vytvorim neexistujuceho uzivatela o ktorom viem len ja a vec vybavena.
mas na compe volakeho uzivatela ktory ma len obmadzene prava alebo ako ?
ja by som skusil politiku hesiel a prav.
externy disk ako ntfs a nastavim si kvotu a uzivatela ktory ma pristup na disk.
vytvorim neexistujuceho uzivatela o ktorom viem len ja a vec vybavena.
vsetko mi je jedno