nasobic na duron1,2ghz?
no mas delicky od 100, 133, 166, 200 zalezi od dosky...
takze ked mas 115MHz, tak to patri este pod 100vkovu delicku cize budes mat AGP/PCI na 76/38 co este nieje tak moc, ale je to uz nachylne na stabilitu.... Ked das 133 tak AGP/PCI mas opet 66/33
Ale osobne si myslim, ze duron ti na 133MHz zbernici ani nenabehne... :roll: sak vyskusaj a uvidis, mozno budes mat haluz....
takze ked mas 115MHz, tak to patri este pod 100vkovu delicku cize budes mat AGP/PCI na 76/38 co este nieje tak moc, ale je to uz nachylne na stabilitu.... Ked das 133 tak AGP/PCI mas opet 66/33
Ale osobne si myslim, ze duron ti na 133MHz zbernici ani nenabehne... :roll: sak vyskusaj a uvidis, mozno budes mat haluz....
Spoiler: ukázať
preco by nemal nabehnut ked dam nasobic z 12 tak na 9 alebo 9,5 tak 9*133=1197 a 9,5 je dakych par mhz vyssie nez defalut takze v tom nevidim problem..skor mam problem v tom jak odomknenm nasobic lebo je tam taky ten bazmek hlinikovy ktory akoze rozvadza teplo a neviem jak ho zhodit potom je unlock a pretaktovanie otazka pol hodiny hodiny + cas na testy...
Skus ten "bazmek hlinikovy" odfotit . Neviem si predstavit vcom mas problem. Pokial viem Durony nikdy nic take nemali a rozvadzace tepla co sa dali kupit vypadali len ako kovova podlozka volne polozena na CPU.jaffar napísal:....je tam taky ten bazmek hlinikovy ktory akoze rozvadza teplo a neviem jak ho zhodit potom je unlock a pretaktovanie otazka pol hodiny hodiny + cas na testy...
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
tak asi poznam jadro od tepelneho rozvadzaca do prdele...sak som ho videl ty cyp...teraz ho nemam jak odfotit ale ver mi ze tam je..a drzi tam takze ho nechcem davat dole nasilu bo ked si ***** z jadra tak to bude dost nahovno...mozno ho tam dali omylom ale ver mi ze tam je
EDIT:dal som si tu pracu a hladal obrazky..mate pravdu nenasiel som ziadnu duron z rozvadzacom tepla..tak mi dopredele vysvetlite co je to hlinikove co mam po celej ploche procesora..nie nie je to jadro
EDIT:dal som si tu pracu a hladal obrazky..mate pravdu nenasiel som ziadnu duron z rozvadzacom tepla..tak mi dopredele vysvetlite co je to hlinikove co mam po celej ploche procesora..nie nie je to jadro