Viem ze ohladne tohoto tu uz bolo tem vela, ale nic podstatne som nenasiel co by mi pomohlo.
Problem je v tom ze znamy si kupil Notebook Pavilion DV6720 s Vistou a nedal si povedat :roll: a ako som tusil chce prejst naspat na XP ale nikde som nenasiel ovladace pod XP....googlil som asi 2 hodiny a nic
Viete mi niekto poradit kde by som mohol este hladat ( ani na HP stranke nic nebolo ), alebo mam to brat tak ze proste na tieto NB uz nieje podpora pre XP???
HP Pavilion DV6720 a ovladace naXP
HP Pavilion DV6720 a ovladace naXP
Spoiler: ukázať
mam sice vistu ale v XP to je podobne... ovladaci panel / spravca zariadeni / nezname zariadenie - das vlastnosti / detaily alebo niejak tak a zobrazi sa ti nieco ako mne - myslim to zaokruhlene v cervenom (moze to byt aj o 10x dlhsie "pomenovanie")...
to v cervenom kruzku oznacis a das do googlu vyhladat a potom uz len na strankach/forach hladaj download (vacsinou ruske forumy vedia najviac)... ak nenajdes download na forume-stranke tak mas aspon pri konkretnom napr. "ACPI/def=dhjfsdl jl / adnfkjhfakj" napisane ze sa jedna o intel wifi bla bla... tak potom zase oznacis to intel wifi bla bla a das do googlu vyhladat download na to zariadenie, stiahnes a mas to...
tu je obrazok:
to v cervenom kruzku oznacis a das do googlu vyhladat a potom uz len na strankach/forach hladaj download (vacsinou ruske forumy vedia najviac)... ak nenajdes download na forume-stranke tak mas aspon pri konkretnom napr. "ACPI/def=dhjfsdl jl / adnfkjhfakj" napisane ze sa jedna o intel wifi bla bla... tak potom zase oznacis to intel wifi bla bla a das do googlu vyhladat download na to zariadenie, stiahnes a mas to...
tu je obrazok:
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
jop ... ak ches rozbehat XP na noteboku ktory je primarne urceny na vistu...
pripadne ak si zistis aky HW je tam pouzity, najdi nejaky HP notebook ktory ma podobnu konfiguraciu ale ma aj XP ovladace... teda nejake starsie booki...
pripadne ak si zistis aky HW je tam pouzity, najdi nejaky HP notebook ktory ma podobnu konfiguraciu ale ma aj XP ovladace... teda nejake starsie booki...
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
Nic som nenasiel co by mi pasovalo k tomu booku....
A to co si mi poradil prvy krat, tak to vobec nefunguje, takze nepohol som sa ani o milimeter
Asi je to tak ze podpora pod XP je fuc...
Ale jedno nechapem naco tam teda nacapali ovladace na Wireless asistant a Touch pad a tieto blbosti ked na ostatne su tam neni :roll:
A to co si mi poradil prvy krat, tak to vobec nefunguje, takze nepohol som sa ani o milimeter
Asi je to tak ze podpora pod XP je fuc...
Ale jedno nechapem naco tam teda nacapali ovladace na Wireless asistant a Touch pad a tieto blbosti ked na ostatne su tam neni :roll:
Spoiler: ukázať
hmmm ja som spojazdnil XY bookov tym sposobom co som ti pisal... taze nefim, ci nebude problem niekde medzi stolickou a monitorom (ber to zo srandy)...