:o 10k to by slo . ale aby som len nekecal, tak som si zapol fraps a opravujem moje povodne silne reci priemerne je FPS medzi 23-30, a ano ano, padne to aj pod 20, a to z takychto dovodov:srewq napísal:masko napísal:ja teda neviem ci mam nejaku specialnu ediciu crysis, ale hram to na zostave z podpisu v 1680x1050, vsetko high (nie ultra, nemam vistu a dx10) s 2xAA, odohral som uz asi 3/4 hry a zatial si nepamatam na miesto, kde by to kleslo pod unosnu hodnotu FPS (co je pre mna 25 FPS).
Skor by som povedal ze mas specialnu ediciu GTcky,ktora ma tri jadra
Mam 3870,ktora je len o trosku slabsia,hram bez AA na 1280x800 pri hight,DX9 na viste a pada mi toj chvilkovo aj k 15,Takze ak tebe ide vsetko na hight pri 1680x1050,a nepada ti pod 25 tak ti za tu kartu dam 10000sk.(Kto by predsa nechcel mat doma zazracnu grafiku
a) vtedy ked dam quicksave a tento prepad trva asi pol sekundy - je sposobeny vylozene zapisovanim ukladanej pozicie. (to padne cca na 18 )
b) obcas zalaguje - hlavne tesne po nahrati pozicie, pripadne nacitani noveho levelu - vtedy hra padne tak k 20-21 [ edit: zalaguje, aj ked mam hru minimalizovanu na liste a vratim sa naspat - musi sa trosku rozbehnut. to som zistil fcul ]
btw 2xAA a ziadny AA nie je takmer ziadny rozdiel v FPS (ale samozrejme ani v kvalite obrazu )
takze asi tolko. mozno som menej narocny na FPS (asi mam nedokonale oci ), ale tych priemernych 23-30 mi staci.