Mac_OS + normal PC
Mac_OS + normal PC
zdar.zaujima ma ci mac OS slape aj na normal PC alebo len na MAC PC. diky.
iwhy - len by som to upresnil, licencia nezakazuje pouzivat Mac OS X na "non-PPC" strojoch. Apple pocitace s procesormi PowerPC sa nevyrabaju uz niekolko rokov.
Instalovanie Mac OS X na -akykolvek iny- pocitac ako pocitac znacky Apple je porusenie licencie.
Technicky je spustenie Mac OS X mozne aj na PC, ak ma komponenty kompatibilne s tymi, ktore su v Macoch.
Instalovanie Mac OS X na -akykolvek iny- pocitac ako pocitac znacky Apple je porusenie licencie.
Technicky je spustenie Mac OS X mozne aj na PC, ak ma komponenty kompatibilne s tymi, ktore su v Macoch.
si sa sekol nie non-ppc ale non maciwhy napísal:Ano slape, nie oficialne a uz vobec nie legalne. Licencia zakazuje pouzivat na non-PPC strojoch.
osobne ten darvin je len jadro a par veci to hlavne preco by niekto chcel pouzivat macosx je aqua a ta nie je pod gnu bsd licenciou. plus pouzivat macosx na obycajnom pc je blbost lebo je to nestabilne a pomale. ak to chces vyskusart tak odporucam parralel desktop pre win a dat do virtualneho disku macosx. parralel preto lebo vie emulovat grafiku directx
to len pre vsetkych co sa ozvu ze nech tam das virtual box
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.
I like Tux.