dvd to avi na urcitu velkost
dvd to avi na urcitu velkost
Vie mi niekto odporucit program na konverziu dvd -> avi, ale aby mal funkciu, ktora mi umozni zadat si velkost vysledneho suboru bez ohladu na to aky velky je film a vysledkom bol iba jeden *.avi subor.
Uz som stiahol a vyskusal cca 15programov, nasiel som taky iba jeden - AutoGordianKnot. Je ale strasne pomaly, film ktory mi ostatne programy ripovali 3 hodky, tak tento mi to robil 6h.
thanks.
Uz som stiahol a vyskusal cca 15programov, nasiel som taky iba jeden - AutoGordianKnot. Je ale strasne pomaly, film ktory mi ostatne programy ripovali 3 hodky, tak tento mi to robil 6h.
thanks.
HP EliteBook 8460
winavi si skusal?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Najkvalitnejsie XviD ripy spravis s programom Gordian Knot, ak si ti nechce nic nastavovat len nastavit velkost a kvalitu audia tak skus AutoGK odrazi sa to trosku na kvalite ale fakt len trosku...
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
v dnesnej dobe su DVD media na takej istej cenovej hladine ako CD media. prekonvertovanim len znicis dobru kvalitu.
inak kedysi davno som ripoval programom DVDx
celkom sa s nastavenim musis pohrat ale vysledok stoji za to.
ak chces rychlost tak pouzi radsej DIVX kodek. mne sa zda ze v nom ide ripovanie o niekolko FPS rychlejsie-
inak kedysi davno som ripoval programom DVDx
celkom sa s nastavenim musis pohrat ale vysledok stoji za to.
ak chces rychlost tak pouzi radsej DIVX kodek. mne sa zda ze v nom ide ripovanie o niekolko FPS rychlejsie-
vsetko mi je jedno
Vdaka vsetkym za prispevky. Ja to nepotrebujem kvoli napalovaniu na CDcka, dovod je iny - ja som si prave kupil dvd prehravac s USB vstupom, a robim to tak, ze pozicany film si zripujem a dam na USB kluc a v pohode bez dalsich nakladov (aj ked cena DVD diskov je nizka, ale kazda koruna je dobra...) hocikedy neskor mozem pozriet.
No a ked niektore dlhsie filmy mi zripovalo aj na 1,3GB, tak mi to nedalo pokoja a chcem prist na to, ako taky film dostat na 730MB. Pre mna to nie je ani tak problem ako VYZVA !!!
A tak som vyskusal zatial cez 15 programov, zatial moju poziadavku splnuje AutoGK, a vyzera to tak ze aj RipItAll by to vedel - ten som este ale neodskusal. A nechcem sa hadat, no neprisiel som na to ze DVDx to tiez dokaze.
Hmmm, ktovie co pouzivaju chlapici, co davaju ripovane filmy na warezy...
No a ked niektore dlhsie filmy mi zripovalo aj na 1,3GB, tak mi to nedalo pokoja a chcem prist na to, ako taky film dostat na 730MB. Pre mna to nie je ani tak problem ako VYZVA !!!
A tak som vyskusal zatial cez 15 programov, zatial moju poziadavku splnuje AutoGK, a vyzera to tak ze aj RipItAll by to vedel - ten som este ale neodskusal. A nechcem sa hadat, no neprisiel som na to ze DVDx to tiez dokaze.
Hmmm, ktovie co pouzivaju chlapici, co davaju ripovane filmy na warezy...
HP EliteBook 8460
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
No film lahko dostanes na 730MB, existuje program, neviem presne ako sa vola....ale proste zadas dåzku filmu a velkost aku by si si predstavoval a vypocita ti to bitrate ktory das do daneho ripovacieho programu...Ako som ti uz pisal tak AutoGK to vie celkom dobre a myslim ze uz vysledna kvalita je dobra...
Davaj si ale bacha na mali bitrate...
Pretoze ak ma film viac ako hodinu a pól tak to ide s kvalitou dolu vodou...
Najlepsi bitrate je 1500kbps netreba to prehanat na DVDRip to uplne staci...
Tu je ale problem v tom ze je to v nizkom rozliseni, average takych 640x350...a to je dost malo...Takze keD si to napr. pusti ma LCD TV tak to vyzera strasne...a treba na to aspon DVD. Takze ti poviem ze to fakt nema zmysle ripovat.
Jeden kamarat je taky techniko-fil a keD som zistil ze ma v PC Blu-ray mechaniku a na policke par filmov tak som neodolal a musel som si ju od neho pozicat...v zhodou okolnosti isiel s rodinou na lyzovacku tak nebol problem....
Tak som si chcel vyskusat moj prvy BRrip....pretoze keby som to chcel mat na disku komplet tak by to zaberalo 40GB a chcel som to dat aspon na 5-8GB...tak som si skusal ripnut take urivky s roznou kvalitou...
Poviem ti ze povodny film mal bitrate 25-35kbps...tak som skusal nieco okolo 10Mbps..samozrejme Full HD 1920x816(tusim)
Nakoniec som nasiel kompromis vo velkosti a kvalite...
Ale poviem ti ze sa to ripovalo priblizne 36hodin...a to som si este kvoli tomu pretocil moju malu 4400ku na 3Ghz...ale prd stale to islo velmi pomali... Tak som to zabalil a ostatne filmy som si iba pozrel a ani som nepomyslel na ripovanie...uf stacilo mi...
Najlepsie si je kupit origos DVD a mas k tomu dobry a forebny obal aj s DVD niejedy aj DVD9...kvalita je vyborna a menu tiez...takze nieje o com...len cakam kym zlacneju veci okolo bluray, pretoze teraz je to na mna este pridrahe...
Davaj si ale bacha na mali bitrate...
Pretoze ak ma film viac ako hodinu a pól tak to ide s kvalitou dolu vodou...
Najlepsi bitrate je 1500kbps netreba to prehanat na DVDRip to uplne staci...
Tu je ale problem v tom ze je to v nizkom rozliseni, average takych 640x350...a to je dost malo...Takze keD si to napr. pusti ma LCD TV tak to vyzera strasne...a treba na to aspon DVD. Takze ti poviem ze to fakt nema zmysle ripovat.
Jeden kamarat je taky techniko-fil a keD som zistil ze ma v PC Blu-ray mechaniku a na policke par filmov tak som neodolal a musel som si ju od neho pozicat...v zhodou okolnosti isiel s rodinou na lyzovacku tak nebol problem....
Tak som si chcel vyskusat moj prvy BRrip....pretoze keby som to chcel mat na disku komplet tak by to zaberalo 40GB a chcel som to dat aspon na 5-8GB...tak som si skusal ripnut take urivky s roznou kvalitou...
Poviem ti ze povodny film mal bitrate 25-35kbps...tak som skusal nieco okolo 10Mbps..samozrejme Full HD 1920x816(tusim)
Nakoniec som nasiel kompromis vo velkosti a kvalite...
Ale poviem ti ze sa to ripovalo priblizne 36hodin...a to som si este kvoli tomu pretocil moju malu 4400ku na 3Ghz...ale prd stale to islo velmi pomali... Tak som to zabalil a ostatne filmy som si iba pozrel a ani som nepomyslel na ripovanie...uf stacilo mi...
Najlepsie si je kupit origos DVD a mas k tomu dobry a forebny obal aj s DVD niejedy aj DVD9...kvalita je vyborna a menu tiez...takze nieje o com...len cakam kym zlacneju veci okolo bluray, pretoze teraz je to na mna este pridrahe...
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
http://www.cole2k.net/?display=Calc
tu mas divx kalukacku ktora ti vyrata aky mas dat bitrate aby sa ti film zmestil na jedno cd alebo teda tych 730Mb
p.s. kup lepsi kluc na ktory zmestis jedno cele DVD alebo radsej zainvestuj do externetho disku ked mas moznost vstupu z USB. takto budes mat original nekomprimovane a mas pokoj.
tu mas divx kalukacku ktora ti vyrata aky mas dat bitrate aby sa ti film zmestil na jedno cd alebo teda tych 730Mb
p.s. kup lepsi kluc na ktory zmestis jedno cele DVD alebo radsej zainvestuj do externetho disku ked mas moznost vstupu z USB. takto budes mat original nekomprimovane a mas pokoj.
vsetko mi je jedno
"r1z1ko" - spominas pozeratelnost, tak na zaklade tvojho prispevku ma napadlo, ake mate skusenosti s vlastnostami ripov (bitrate, rozlisenie), aby bol film pozeratelny. Ja mam totiz starsi 72cm CRT televizor, flat, 100Mhz nie, ziadny HighEnd, proste bezny priemer, a na nom je aj napriklad 2,5hod., 640x480, 112kbps film zripovany na 1,1GB vcelku dobre pozeratelny. Ale co ked si kupim nejake HDready LCDcko, ako to bude vyzerat? Najblizsi znami zatial frcia na klasickych televizoroch, tak to nemam moznost vyskusat.
No zaprve....2,5h film s 112kbps by mal asi 300MB a nie 1,1GB...
A keD sa dostavam k tym CRT, tak ano, na nich aj dvdripy vizeraju velmi dobre...samozrejme az dotial kym sa nezacne rozpadavat obraz a kockatit sa.
Na LCD je to nieco ine...Najlepsie tam samozrejme vyzera HD v rozliseni min. 1280x720...cize 720p, ale aj DVD sa da vcelku pozerat a detaily su pekne. ale budem sa uz opakovat na LCD som si este nepozrel ani jeden ripnuti film, pretoze to bolo otrasne...(tie kvalitnejsie ripy su prijatelnejsie ale....)
Zavisi to aj z akej dialky pozeras na TV aj aku mas uhlopriecku.
Je to fakt diskutabilne a zalezi aj na to ako to tebe lahodi oku.
A keD sa dostavam k tym CRT, tak ano, na nich aj dvdripy vizeraju velmi dobre...samozrejme az dotial kym sa nezacne rozpadavat obraz a kockatit sa.
Na LCD je to nieco ine...Najlepsie tam samozrejme vyzera HD v rozliseni min. 1280x720...cize 720p, ale aj DVD sa da vcelku pozerat a detaily su pekne. ale budem sa uz opakovat na LCD som si este nepozrel ani jeden ripnuti film, pretoze to bolo otrasne...(tie kvalitnejsie ripy su prijatelnejsie ale....)
Zavisi to aj z akej dialky pozeras na TV aj aku mas uhlopriecku.
Je to fakt diskutabilne a zalezi aj na to ako to tebe lahodi oku.