graf.karta PowerColor X1650 PRO AGP
graf.karta PowerColor X1650 PRO AGP
mam problem s touto graf.kartou ,hlavne s jej instalaciou na svoj PC.
Predtym som isiel na Radeon 9600 PRO Atlantis 128 MB ,no ta mi odisla po 5 rokoch a kupil som si graf.karta PowerColor X1650 PRO AGP 512MB DDR2,po jej nainstalovani sa mi v spravcovi zariadeni vo WIN XP zobrazia pri nej zlte vykricniky a po restarte sa zobrazi modra obrazovka s chybou a ani nenabehne Win.
Tu su odkazy na graf.kartu a na moju zakl.dosku: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K0BS000GXA
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?M ... 2b&s=Intel
Moj PC :
CPU 2,4 Celeron
RAM 1,5 GB
300 W zdroj
Predtym som isiel na Radeon 9600 PRO Atlantis 128 MB ,no ta mi odisla po 5 rokoch a kupil som si graf.karta PowerColor X1650 PRO AGP 512MB DDR2,po jej nainstalovani sa mi v spravcovi zariadeni vo WIN XP zobrazia pri nej zlte vykricniky a po restarte sa zobrazi modra obrazovka s chybou a ani nenabehne Win.
Tu su odkazy na graf.kartu a na moju zakl.dosku: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K0BS000GXA
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?M ... 2b&s=Intel
Moj PC :
CPU 2,4 Celeron
RAM 1,5 GB
300 W zdroj
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Vitaj na nasom fóre!
Tak v prvom rade: odinstaloval si pred vytiahnutim starej karty ovladace?
Skus sa dostat do SafeModu a zisti si to a ak bude problem, korektne ich odinstaluj.
Tie zlte vykricniky znacia HW konflikt, alebo zle nainstalovane ovladace.
Sprav Screenshot konfliktu a postni ho sem, ak nevies ako, poradime ti.
Skus v BIOSe vypnut FastWrites a presvedc sa, ze ti pri starte Windowsu nespusta aplikaciu, ktora pripadne nastavuje akekolvek veci na starej grafike.
Skus sa dostat do SafeModu a zisti si to a ak bude problem, korektne ich odinstaluj.
Skus v BIOSe vypnut FastWrites a presvedc sa, ze ti pri starte Windowsu nespusta aplikaciu, ktora pripadne nastavuje akekolvek veci na starej grafike.
Spoiler: ukázať
andydul napísal:Vitaj na nasom fóre!
a ako sa robi "Screenshot konfliktu" ?
ovladace starej karty som odinstaloval,neslo to..
je to 512 MB graf.karta ,nemoze to robit aj slaby zdroj ?
.....alebo DDR2 .................?
je to 512 MB graf.karta ,nemoze to robit aj slaby zdroj ?
.....alebo DDR2 .................?
Naposledy upravil/-a bako2 v Po 24. Mar, 2008, 20:59, upravené celkom 1 krát.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Uvidis tam napisane, kde je problem, stlac PRINT SCREEN, v Start ---> All Programs ---> Accessories spusti Paint, klikni na Edit a daj Paste.
Uloz ho ako PNG napriklad.
Potom obrazok uploadni na Imageshack.us alebo Directupload.de a sem daj na neho link.
Uloz ho ako PNG napriklad.
Potom obrazok uploadni na Imageshack.us alebo Directupload.de a sem daj na neho link.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
To bude problem, ja totiz neviem zasa po Slovensky...
start ---> Vsetky programy ---> Prislusenstvo ---> Kreslit a v nom klikni na Upravit a daj Vlozit...
Skratka nam sem posli "fotky" toho HW/SW konfliktu, tie zlte otazniky v spravcovi zariadeni .
start ---> Vsetky programy ---> Prislusenstvo ---> Kreslit a v nom klikni na Upravit a daj Vlozit...
Skratka nam sem posli "fotky" toho HW/SW konfliktu, tie zlte otazniky v spravcovi zariadeni .
- Ivkopivko12tka
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 31. Aug, 2007, 08:00
jedine restartom =) ... mozes to kludne opisat na papier a potom to sem hodit ... poradil by som ti zobrat nejaku inu GK nech ti to ide aspon do win, odstranit uplne vsetky ovladace od GK a potom tam susit nainstalovat novu (karty samozrejme prehodit) ...
ak to nepomoze, skus nejaky iny HDD a nan naistalovat win ci ti pojde od zaciatku s novou GK ..
ak to nepomoze, skus nejaky iny HDD a nan naistalovat win ci ti pojde od zaciatku s novou GK ..
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ