Prave sa mi podarilo obliat notebook poharom vody. na co po chvilke prestalo fungovat N a potom aj dalsie klavesy, teraz funguje tak kazda druha klavesa.
Nechavam ho vyschnut. Co mozem ocakavat? Aka je pravdepodobnost ze zacne opat fungovat sam od seba ?
Obliaty notebook - niektore klavesy prestali fungovat
- pepe-flash
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 04. Dec, 2004, 14:00
Podobny problem s klavkou (a tiez bookom ASUS) ma kamos, az na to ze v nej skoncilo vinko Ono nahradna klavesnica by nemala vyjst moc draho, skusil by som sa v servise opytat. Odmontovat a vymenit ju obvykle nie je problem.
Co sa tyka tej USB klavesnice...
V BIOSe treba najst polozku ohladom
USB Keyboard support via...(obvykle moznosti BIOS a OS)
treba nastavit na BIOS. Ale je to zvlastne, nakolko USB mys pri prihlasocani funguje vzdy..... btw s tou USB klavesnicou si to pred obliatim neskusal?
Zaujimave, ze ten moj kamos funguje s USB klavesnicou, a aj sa prihlasuje do Winu (neviem presne model booku, ale ma v nom Sempron - neviem aky, VGA GF6100 integrovana - zistene z nalepiek)
Co sa tyka tej USB klavesnice...
V BIOSe treba najst polozku ohladom
USB Keyboard support via...(obvykle moznosti BIOS a OS)
treba nastavit na BIOS. Ale je to zvlastne, nakolko USB mys pri prihlasocani funguje vzdy..... btw s tou USB klavesnicou si to pred obliatim neskusal?
Zaujimave, ze ten moj kamos funguje s USB klavesnicou, a aj sa prihlasuje do Winu (neviem presne model booku, ale ma v nom Sempron - neviem aky, VGA GF6100 integrovana - zistene z nalepiek)
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
nedari sa ti spustit toho pomocnika kde si mozes vybrat klavesnicu na display? kamos to tak robil ked si prerezal foliu na klavesnici.
popripade nudzovi rezim si neskusal?
btw to co pises, kazdy komp bootne s usb klavesnicou, ale od biosu po nabehnutie systemu je "mrtva"
pytal som sa koli tomu ze ci nema taku niekto z okolia.
popripade nudzovi rezim si neskusal?
btw to co pises, kazdy komp bootne s usb klavesnicou, ale od biosu po nabehnutie systemu je "mrtva"
pytal som sa koli tomu ze ci nema taku niekto z okolia.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.