zdravim vas
hladam pre jedneho typka kvalitnu dosku, chce to pouzivat na 3d modelovanie, neviem ako si stoja X38 oproti P35
tipujem tak:
MB ASUS P5 COMMANDO,So775,P965/ICH8, 4DDR2,SATAII(R),ATX
alebo:
http://www.ddworld.cz/zakladni-desky/du ... testu.html
dost to ponahla
vdaka
naj doska skoro high end pre Core 2 duo 6550
1. Od dosky vykon az tak velmi nezalezi
2. Preco by si mal kupovat Commando so "starym" cipsetom P965?
3. E6550 sa na pretaktovanie absolutne nehodi
...zober akukolvek P35 dosku - bude spokojny (napr. Gigabyte P35-DS3), a ak je to este mozne, tak iny CPU (napr. nejaky E4500 a pretaktovat - bude urcite vyssi vykon ako E6550 s 4MB L2 cache)
...zober akukolvek P35 dosku - bude spokojny (napr. Gigabyte P35-DS3), a ak je to este mozne, tak iny CPU (napr. nejaky E4500 a pretaktovat - bude urcite vyssi vykon ako E6550 s 4MB L2 cache)
tak by som vzal tu DS4-rkuGudas napísal:1. Od dosky vykon az tak velmi nezalezi
modernejsiu a L2 vzdy dobre zabera pri renderingu nie je to na gamesy
Spoiler: ukázať
Ok, beriem, L2 cache je dolezita...ale urcite ju lepsie vykompenzujes vyssim taktom...co je u E4xxx lahsie dosiahnutelne ako u E6x50...
Ale jak je libo, ak softver ktory pouziva na rendering schopny vyuzitia viacerych jadier, poobzeral by som sa po celkom inom CPU, aj keD drahsom - ak ho ta robota zivi, urcite zainvestuje.
Ale jak je libo, ak softver ktory pouziva na rendering schopny vyuzitia viacerych jadier, poobzeral by som sa po celkom inom CPU, aj keD drahsom - ak ho ta robota zivi, urcite zainvestuje.