no u mna nastal problem. neviem preco ale moje podsvietenie na booku slo zrazu z maxima na minimum. asi to ma za nasledok windows. ked pustim linux tak v pohode. hladam preto nejaky soft, ktory dokaze menit podsvietenie na booku. moje hotkey FN+F8 je nefunkcne ale ostatne hotkey funguju normalne (zvuk, touch panel a sekundarny monitor)
ani neviem co mam do googlu zadat. je to hrozne cez den kukat na panel ktory ledva svieti. windows sa mi nechce preinstalovavat. ked som mal vistu tak k tomu bola aplikacia ktora to dokazala menit. ale vyrobca dal podporu len na vistu a MCE.
k MCE niektore programy co som dostal nefunguju a jeden znich je aj tento na zmenenie podsvietenia. na svojej stranke tiez toho vela nemaju. som v koncoch
help PLZ
podsvietenie LCD na booku
podsvietenie LCD na booku
vsetko mi je jedno
Vo Wine je tiez nastavenie ktore ti to dokaze zmenit .. v povermanagmente ...
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|
"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
soft na tlacitka som preinstaloval ale nefunguje poriadne na mojom windowse
origos tam bola hnusna vista ale na stranke som zistil ze tam mozem aj XP media center dat a tak som zhanal a zohnal media center.
vsetko funguje len to tlacitko na zmenu podsvietenia nejde poriadne.
ja by som bral aj nieco ine napr z aceru alebo asusu ale neviem ako sa to presne vola
origos tam bola hnusna vista ale na stranke som zistil ze tam mozem aj XP media center dat a tak som zhanal a zohnal media center.
vsetko funguje len to tlacitko na zmenu podsvietenia nejde poriadne.
ja by som bral aj nieco ine napr z aceru alebo asusu ale neviem ako sa to presne vola
vsetko mi je jedno
no hladal som ale asi som blby. nevies blizsie poradit ???NEx_12 napísal:Vo Wine je tiez nastavenie ktore ti to dokaze zmenit .. v povermanagmente ...
alebo nejaky obrazok.
ked vytiahnem adapter a idem len na baterke tak dole pri hodinkach mam ikonku baterky a v nej sa daju menit profily. mozem dat hociaky ale vzdy podsvietenie na rovnakom
vsetko mi je jedno
Skus pozret v ovladacich paneloch nieco ako power management , alebo nieco take podla oho aky jazyk mas ... lebo vo viste sa to da zmenit aj na tej baterke co ti ukaze potom ...
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
c:\program files\hotkey management\
FuncKey.exe
unins000.dat
unins000.exe
WinIo.dll
WinIo.sys
tieto 2 kusy som vymenil za kusy stiahnute z http://www.internals.com/utilities/winio.zip
restartoval comp a vsetko funguje ako ma
pred tym treba vypnut proces funckey.exe
FuncKey.exe
unins000.dat
unins000.exe
WinIo.dll
WinIo.sys
tieto 2 kusy som vymenil za kusy stiahnute z http://www.internals.com/utilities/winio.zip
restartoval comp a vsetko funguje ako ma
pred tym treba vypnut proces funckey.exe
vsetko mi je jedno