Kedy som ja "ospevoval" Ertyho bloky??Maximalne som bol napichany ze mam konecne vodne chladenie...vagabund napísal:Sikino pocuj tvoje vysledky su niake zaujimave akoze s ofukovanym radiatorom si mal cpu 45 c co ja mam taku teplotu s klasickym najsitnejsim chladicom ten co balia v boxe AMD ja mam athlon XP 1800+ mhz vytakteny na 2200+ a mam 45c tak potom tie ertiho vatherbloky niesu az take dobre ako ich ospevujes hmmm?? ale to je jedno inac si pisal ze urobis recenziu jak si to montoval aj s fotkami no neviem ci si na to nahodou nezabudol a este by si mohol napisat aj povodnu tvoju teplotu aku si mal na klasickom chladici aby som nahodou nepodcenoval kvalitu toho chladenia ok dik cus. 8)
Ktomu tvojmu OC CPU:Ake mas napatie?vsak to mas nataktovane na dakych 1800Mhz to je nic(ja mam 2030)...Svoje urobi aj napatie(mam 1,725)..Aku mas dosku?kazda doska ukazuje ine teploty
Nezabudaj, ze ja chladim aj Chipset, ktory na nforce2 dost hreje, a som na FSB 184Mhz
Clanok:Neboj sa nezabudol som, ale mam toho vela v skole....
S povodnym chladicom titan D5TB(hlinikovy) som mal pri izbovej teplote dakych 22 stupnov a pri plnej zatazi(1h prime95) 59-60 stupnov