Poradte ohladom autoradia:LG lac3700R 4*50W a pripojenie rep
Poradte ohladom autoradia:LG lac3700R 4*50W a pripojenie rep
Takze som novacik v tomto obore.
Zacnem radiom: Jedna sa o LG lac3700R ( pre tych co sa im nechce guglit: http://uk.lge.com/products/model/detail ... 700r.jhtml ). 4*50W 4ohm
Ide mi o to ze ako zadne reproduktory chcem pripojit 2* panasonic repro 100W RMS ide o basove repro s impedanciou 6 ohmov, chcem ich pripojit na kanal zadny L a R
Avsak pri tomto zapojeni mi je dost divne ze aj napriek tomu ze repro su 100W a vykon zosiku len 50W uz pri hlasitosti 20+ (MAX JE 35)zacinaju nechutne skreslovat
Preco?
Da sa nejako spojit "vykon dvoch kanalov (50+50 W)" aby som vyuzil repro na 100%?
Za skoru reply diki
Zacnem radiom: Jedna sa o LG lac3700R ( pre tych co sa im nechce guglit: http://uk.lge.com/products/model/detail ... 700r.jhtml ). 4*50W 4ohm
Ide mi o to ze ako zadne reproduktory chcem pripojit 2* panasonic repro 100W RMS ide o basove repro s impedanciou 6 ohmov, chcem ich pripojit na kanal zadny L a R
Avsak pri tomto zapojeni mi je dost divne ze aj napriek tomu ze repro su 100W a vykon zosiku len 50W uz pri hlasitosti 20+ (MAX JE 35)zacinaju nechutne skreslovat
Preco?
Da sa nejako spojit "vykon dvoch kanalov (50+50 W)" aby som vyuzil repro na 100%?
Za skoru reply diki
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
100rms odhadujem tak na 17-18w, vykon tvojho radia tak na 25, ani jedno nieje znacka co ma co robit nieco s audiom, neviem preco sa nejak vobec cudujes.
btw ake kable pouzivas? dufam ze tie co sa dodavaju original 2x0,5 pri dlzke 4m?
edit: tie repro su cisto basove a maju 6ohm? sa necuduj ked do nich pustas vysky ze ti to blbne, chcelo by to pripojit cez rezistor? toto nesom si isty a velkost ti tiez nepoviem
btw ake kable pouzivas? dufam ze tie co sa dodavaju original 2x0,5 pri dlzke 4m?
edit: tie repro su cisto basove a maju 6ohm? sa necuduj ked do nich pustas vysky ze ti to blbne, chcelo by to pripojit cez rezistor? toto nesom si isty a velkost ti tiez nepoviem
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Pripajam cez vyhybku cize pasmo je odfiltrovane, repro je dost kvalitne je z HI FI systemu panasonic a ten vyko n 100W rms je pocutelny......
Skusal som pripojit aj 160W subik od TECHNIC ci jak sa to vola a tiez pri 20+ hral na P
CO sa radia tyka.. udava sa sinusovy vykon... cizo by to malo utiahnut pri tych 4*50W dle mna No probl....
Kde je chyba?
edit: niesu CISTO BASOVE ale pouzivam ich ako subwoofer( nie woffer)...
Na origos systeme hraju jak mali boh
Skusal som pripojit aj 160W subik od TECHNIC ci jak sa to vola a tiez pri 20+ hral na P
CO sa radia tyka.. udava sa sinusovy vykon... cizo by to malo utiahnut pri tych 4*50W dle mna No probl....
Kde je chyba?
edit: niesu CISTO BASOVE ale pouzivam ich ako subwoofer( nie woffer)...
Na origos systeme hraju jak mali boh
No tak keD ti hraje radio na obidvoch repro na P tak bude chyba asi v radiu...
Skus tam pripojit nejake obycajne repro bez vyhibky, rovno na vstup a vyskusaj..
A na stredotónove alebo ake to mas repro nedavaj vyhybku pre subak...a hlavne keD je vyhibka so stàmostou 12dB/okt.
Skus tam pripojit nejake obycajne repro bez vyhibky, rovno na vstup a vyskusaj..
A na stredotónove alebo ake to mas repro nedavaj vyhybku pre subak...a hlavne keD je vyhibka so stàmostou 12dB/okt.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
a predtym nez skusal zapajat tie panasonic repraky slo vsetko v pohode aj ked si dal volume 20+?? ...kolko ohmove boli repraky co si tam mal pretym?
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
nema som ziadne predtym.... kupil som radio teraz nedavno v shope
Skusal som aj bez vyhybky... to iste....
hmm... zauimave tos je.... ale to ze su 6ohmove by nemalo vadit , max budu hrat tichsie ako 4ohmove podla mojich info...
No zajtra nahadzujem do auta uvidimi ci sa umodri na autobaterii lebo teraz je napajane pc zdrojom na ktorom ficim
EDIT:OMG JA SOM LAMA MAL SOM NASTAVENE BASS +10 a stredy a vysky -10... ked som dal na def parada... al epreco to tak bolo nastavene to nevim.....
Uz hra lepsie
Skusal som aj bez vyhybky... to iste....
hmm... zauimave tos je.... ale to ze su 6ohmove by nemalo vadit , max budu hrat tichsie ako 4ohmove podla mojich info...
No zajtra nahadzujem do auta uvidimi ci sa umodri na autobaterii lebo teraz je napajane pc zdrojom na ktorom ficim
EDIT:OMG JA SOM LAMA MAL SOM NASTAVENE BASS +10 a stredy a vysky -10... ked som dal na def parada... al epreco to tak bolo nastavene to nevim.....
Uz hra lepsie
autoradia su stavane na 2 az 4 ohmove repro... ty mas 6ohm... vykon zosiku je ako uz sa hore spominalo 4x12W no to len pri 2-4ohm... pri 6ohm uz to bude okolo 4x8W... takze ten vykon by stacil akurat tan na pripojenie plastovych reprobedniciek k PC...
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
4 TomKocuR: taky 300W v pohode vykryje....mam spraveny zosik 70W, a dava asi tak 55W sinus(TDA1562Q), a napajam to aj PC zdrojom a v pohode ide...Iste prudy su tam velke ale PC zdroj to v klude utiahne (teda nie nejaky 100W).
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
Ako si meral vystupny vykon? TDA 1562Q pri 12V neda 55W, na to potrebuje 14,4Vr1z1ko napísal:4 TomKocuR: taky 300W v pohode vykryje....mam spraveny zosik 70W, a dava asi tak 55W sinus(TDA1562Q), a napajam to aj PC zdrojom a v pohode ide...Iste prudy su tam velke ale PC zdroj to v klude utiahne (teda nie nejaky 100W).
Spoiler: ukázať