Intel E8400 vs Q6600
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
dost vzdialena...
otazka je ci aj SSD staci rychlostou sucastnym CPU a RAM...
a je naozaj daleko doba ked bude mat SSD 1TB s rozumnou cenou, 64GB SSD je max tak na boot
ale to sme uz OT...
ale samozrejme QC je do buducna ale myslim ze je lepsie pockat trosku...resp je len na volbe uzivatela, ale teraz asi vyhrava DC
otazka je ci aj SSD staci rychlostou sucastnym CPU a RAM...
a je naozaj daleko doba ked bude mat SSD 1TB s rozumnou cenou, 64GB SSD je max tak na boot
ale to sme uz OT...
ale samozrejme QC je do buducna ale myslim ze je lepsie pockat trosku...resp je len na volbe uzivatela, ale teraz asi vyhrava DC
Spoiler: ukázať
- Nightlight
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
myslel som podporu 4 jadier...a ta je fakt mizernaNightlight napísal::8O: Aspon keby si nezadrel, ze je to v hrach slabucke ...dexter napísal:stale je to o tom ci qc clovek vzuzije...v hrach je to slabucke a ano na video je QC fajn, ale pusti si 2x DVD shrink a uvidis naco su 4 jadra ked nestiha disk
Spoiler: ukázať
- doomed
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 10. Mar, 2008, 14:00
nechcem otvarat novu temu vlastne sa tu riesi nieco podobne...
kamos co ej v amerike mi ponuka q9650 za veeeeeeeeeeeelmi dobru cenu...myslite ze by som ho mal zobrat?...
skratka ma ho doma to je jedno odkial a nema ho kde pouzit no a ja som s nim dost v kontakte a obcas prehodime par slov o pc a tak cize mi ho ponukol...zaplatim postovne + neake sestaky naviac naozaj super cena...ten procak tam stoji okolo 1000dolarov tusim..
hramm vacsinou hry no ale taky quad je asi investicia do buducna nie?..
kamos co ej v amerike mi ponuka q9650 za veeeeeeeeeeeelmi dobru cenu...myslite ze by som ho mal zobrat?...
skratka ma ho doma to je jedno odkial a nema ho kde pouzit no a ja som s nim dost v kontakte a obcas prehodime par slov o pc a tak cize mi ho ponukol...zaplatim postovne + neake sestaky naviac naozaj super cena...ten procak tam stoji okolo 1000dolarov tusim..
- Nightlight
- Používateľ
Podla mna nie je velmi nad cim rozmyslatdoomed napísal:nechcem otvarat novu temu vlastne sa tu riesi nieco podobne...
Urcite ber ... ak mas teda istotu, ze ta nechce nejak podviest (ale predpokladam ze je fakt kamos). Este by si mohol mat komplikacie so zarukou, ale ja nepoznam nikoho komu by sa CPU len tak pokazil.
- doomed
- Používateľ
no je to kamos co som s nim vyrastal cize mu doverujem..ma E8500 a Q9650 ...len vela ludi mi hovori nech zoberiem e8500 ale ved tym by som nic nedosiahol lebo mam E8400 a este by som ju musel najprv predat a tak...cize by to obnasalo viacej starosti hehe... no ale viem ze ked to nezoberiem si budem buchat hlavu...
NESKOR...HEHE
NESKOR...HEHE
- Nightlight
- Používateľ
Inac na ake ucely pouzivas PC ?doomed napísal:no je to kamos co som s nim vyrastal cize mu doverujem..ma E8500 a Q9650 ...len vela ludi mi hovori nech zoberiem e8500 ale ved tym by som nic nedosiahol lebo mam E8400 a este by som ju musel najprv predat a tak...cize by to obnasalo viacej starosti hehe... no ale viem ze ked to nezoberiem si budem buchat hlavu...
NESKOR...HEHE
A ked je to fakt dobry kamos, tak by som to zobral ... ak je to naozaj dobra cena.
Ale fakt je aj taky, ze by sa dala kupit aj napr. Q9300 a tu by si teoreticky mohol nataktovat na vykon 9650.
Alebo niekedy neskor, v case, ked by si lutoval, ze si nezobral Qcore budu aj lepsie procaky za taku cenu
- doomed
- Používateľ
no asi mas pravdu...ta technika ide strasne dopredu...no a ked budu zas nove procaky budu nove aj dosky a podla mna uz aj socket zmenia...hehe...ale kaslat asi na to vlastne sa mi ani nechce zas rozoberat chladenie ...este sa ani pasta nezohriala..hehe...asi sa na to vykaslem...a mam svaty pokoj...na hry mi plne staci E8400
kua som sa rozhodol predat moj E8400 pokial predam vyhodne tak beriem ten Q6850.ak nie ponecham si E8400
kua som sa rozhodol predat moj E8400 pokial predam vyhodne tak beriem ten Q6850.ak nie ponecham si E8400