Kupil som si (vcera) ext. disk Western Digital 500GB 16MB EXT WDH1CS5000
tento:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11042814
a ked ho zapojim do elektriny a este nie je zapojeny USB kabel tak sa mi disk zapne a asi o 7 sekund vypne.
on sa ma zapinat len vtedy ked ho pripojim do PC cez USB ?
ma sa zapnut disk ked len ho zapojim do elektriny a kabel USB nepripojim?
dakujem za radu
My Book Western Digital 500GB 16MB EXT WDH1CS5000
- wallker
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 21. Dec, 2007, 08:00
mam disk , kabel usb , napajci kabel ---chcem ho pripojit k PC.
takze napajci kabel zapnem do Disku a v tom okamihu sa mi disk zapne a o 7 sekund vypne(kabel USB som este nezapojil) a az potom zapojim USB kabel a vtedy sa zapne normalne.
ma to tak robit?(takze napajci kabel zapnem do Disku a v tom okamihu sa mi disk zapne a o 7 sekund vypne(kabel USB som este nezapojil)
takze napajci kabel zapnem do Disku a v tom okamihu sa mi disk zapne a o 7 sekund vypne(kabel USB som este nezapojil) a az potom zapojim USB kabel a vtedy sa zapne normalne.
ma to tak robit?(takze napajci kabel zapnem do Disku a v tom okamihu sa mi disk zapne a o 7 sekund vypne(kabel USB som este nezapojil)
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
ano, kolega ma ten samy a po 7 sekundach po pripojeni napajania sa vypne keD nie je pripojeny USB. KeD vsak pripojis USB k PC, disk sa roztoci - nabehne.
zeby funkcia "ENERGY SAVING" ? ;-)
l
zeby funkcia "ENERGY SAVING" ? ;-)
l
Spoiler: ukázať
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
- Po kliknuti na bezpecne odobratie HW sa disk nevypne/nedotoci ... funkcia skuzi na ukoncenie komunikacie HDD - PC, ak by nahodou prebiehala komunikacia, aby si neprisiel pri odpojeni USB o data.
- vsetko Ti funguje OK
l
- vsetko Ti funguje OK
l
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Nu, to zalezi aj na tom, ake velke/kolko suborov na tom disku je... Predsalen ak tam mas 100 000 suborov po 1kb, tak to bude trvat...
Ak mas nejake pochybnosti ohladom pristupovej doby, alebo niecoho podobneho, tu na fóre sa to myslim riesilo, ake programy nato...
Na zaciatok urcite nezaskodi nejaky test typu bit-per-bit a defragmentovat...
Ak mas nejake pochybnosti ohladom pristupovej doby, alebo niecoho podobneho, tu na fóre sa to myslim riesilo, ake programy nato...
Na zaciatok urcite nezaskodi nejaky test typu bit-per-bit a defragmentovat...
CENTER