Lebo nie som sam co ma problemy s dakym cudnym zasekavanim tejtp hry asi kazdych 15 sekund.Je to uplne hrozne pretoze sice nejak neklesne FPS ale hra sa sekne a v csku to skoro vzdy znamena smrt...
Nooo ked som to hraval som mal podobne problemi skusal som vsetko mozne od prikazov az po preinstalovanie WINDOWSU ale kupil som novy komp a FPS je good aj v 3och smokoch
mam laptop asus F3U ...je tam karta ati x1250 ...a mam problem s fps, ide mi to na 100fps a z nicoho nic mi to klesne na 20, alebo 15, ked je tam napr viac hracov...a potom mi to zas skoci na 100... neviete mi poradit, v com moze byt problem??? dik
Lebo nie som sam co ma problemy s dakym cudnym zasekavanim tejtp hry asi kazdych 15 sekund.Je to uplne hrozne pretoze sice nejak neklesne FPS ale hra sa sekne a v csku to skoro vzdy znamena smrt...
jj, tiez mam 8800GT a sem-tam to tak sekne... som myslel ze to len mne robi xD
pls potebujem toto vyriesit na cs mi nece reagovat mys ked mi nabehne velna nepriatelova to mi nikdy nerobilo aj som kupil new mysku a nic neprestalo... ale uz som aj nieco vipol co mi poradoli a neprestalo stale ale robi to len obcas ale necem aby nerobilo vobec a fps mam 100!!!:( my icq je 298762630
jaj tak ja mam odneho lepsi comp ja mam AMD Sempron 3000+ ATI Radeon X1800 GTO 1GB ramka atd...
OP WIndows XP:)... tak nevym co mi to ta myska moze robit:( ale ne vzdy to robi!...!
pls potebujem toto vyriesit na cs mi nece reagovat mys ked mi nabehne velna nepriatelova to mi nikdy nerobilo aj som kupil new mysku a nic neprestalo... ale uz som aj nieco vipol co mi poradoli a neprestalo stale ale robi to len obcas ale necem aby nerobilo vobec a fps mam 100!!! pls pomoztemi surne to potrebujem vyriesit!
skus nastavit v procesoch hl.exe na low priority mne to pomohlo
MB: Asus M4A77TD CPU: AMD Athlon II X4 620+Scythe Ninja RAM: 2x2GB OCZ Gold 1600MHz VGA: Asus HD 4870 512MB+ACS1+120mm AC Fan HDD: Seagate 250GB PSU: Fortron 550W Black power
fiha, ja ti uz neviem, robil som to davno, skus bez rr a potom s rr co to spravi :o
MB: Asus M4A77TD CPU: AMD Athlon II X4 620+Scythe Ninja RAM: 2x2GB OCZ Gold 1600MHz VGA: Asus HD 4870 512MB+ACS1+120mm AC Fan HDD: Seagate 250GB PSU: Fortron 550W Black power
ee tak je to dobre bez rr mujsi byt vzdy nizka ja som to tak aj robieval ale ja som este nieco na grafickej vipol to prestalo a zacalo robit lenze ja som daval vzdy ked som to nastavil tak som dal RR PC a zacalo to znova... ok uz to nerobi ked nedavam ani RR vobec nic uz nerobi tak diky:)