poradte zaruceny download accelerator
poradte zaruceny download accelerator
zdravim! prosim vas nepoznate nejaky zaruceny download acelerator ktory zrychli download ??neviem ako to chodi u tych acceleratorov ale aspon o nejakaych 5-10 Kb by to neslo ? (mozno som trepol ja neviem ako to v nich funguje) len proste potrebujem nejaky kvalitny ktory mozno pouzivate aj vy ale nech je funkcny....thx vela krat
ja zase pouzivam Rapget na rapid(mam premium,pozicane za money) no ale napr. pozres si hmm napriklad DAP(Download accelerator plus)...ma pisane ze az 300% zrychlenie stahovania tak co je na tom pravdy? tu mas odkaz ze je to tam napisane,su to blaboly alebo pravda ? : http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a ... or&g[oz]=8
samozrejme ze som ho skusal ale rychlost je ta ista,mozno iba to ze udrzi tu rychlost na vrchole ale inak nic... :roll:
samozrejme ze som ho skusal ale rychlost je ta ista,mozno iba to ze udrzi tu rychlost na vrchole ale inak nic... :roll:
Nie...mozes urobit to, ze medzi seba a server pichnes este jeden stroj, ktory ti bude traffic komprimovat....robilo sa to este za cias dial-up... (by si neveril, kolko ludi este dial-up ma, aj tam, kde je dsl)...
Stahovanie si nezrychlis... pretoze cez 100Mbps sietovku tiez nedostanes 300Mbps, ani ked ten kabel pretiahnes.. rovnako pri mensich rychlostiach... akurat tam to obmedzuje nie kabel, ale sw u isp napr...
300% zrychlenie moze uviest kazdy... ale nenapise tam podmienky, za akych to je mozne...napr. server ma obmedzene jedno pripojenie na 20KB/s... ale mam linku 1 Mbps... sw mi urobi 3 pripojenia, tj 3x20KB/s a zrychlenie je na svete
Stahovanie si nezrychlis... pretoze cez 100Mbps sietovku tiez nedostanes 300Mbps, ani ked ten kabel pretiahnes.. rovnako pri mensich rychlostiach... akurat tam to obmedzuje nie kabel, ale sw u isp napr...
300% zrychlenie moze uviest kazdy... ale nenapise tam podmienky, za akych to je mozne...napr. server ma obmedzene jedno pripojenie na 20KB/s... ale mam linku 1 Mbps... sw mi urobi 3 pripojenia, tj 3x20KB/s a zrychlenie je na svete
Me like Pentium