Nokia E50
mal som ho par tyzdnov a za tu cenu(sice neviem, kolko chces za neho dat ty, ale predava sa za velmi rozumnu cenu) je to fakt dobry mobilcek.. mne sadol dost dobre do ruky, je aj uzky aj tenky pomerne, trocha vyssi, ale vobec to nevadi a vaha je taka akurat, aspon citis, ze nieco drzis v ruke..
spracovanie je tiez na dost vysokej urovni, nikde nic nevrzgalo a setko sedelo ako ma..
keby mal displej 16milionov farieb, bol by doslova dokonaly, ale s 262k to nie je zas az tak rozdiel..
telefon nebol ani pomaly, ale zas ani fest rychly, ako tretie generacia symbianu so future packom1..
baterka mi vydrzala celkom pekne, nejake 4dni pri pouzivani, niekedy az 6dni, co je velmi slusne.. pri pozerani filmov vydrzala niekedy aj 8-10hodin, cize si pozries 4 az 5 celovecernych filmov(v "pc" kvalite , bud avi abo divx) a to asi nedokaza ASI ani ziadny mp4 player pokial viem..
symbian asi netreba spominat, je to fakt velka vyhoda mat to v mobile, da sa tam nahrat v podstate co len chces..
podporuje to klasicke lacne microSD(1gb dnes stoji cca 150sk, 2gb cca 240sk), zhltne to v pohode 4gb, 8gb uz som si nie isty..
a z nevyhod ma fakt ziadna nenapada, za tu dobu co som ho mal som mu nemal co vytknut, dokonca mi ani nezamrzol, ani sa nerestartol(co sa mi hadam pri symbianovskom mobile este asi nestalo:D)..
jedina nevyhoda(aj ked v tejto cenovej kategorie by som to ani necakal)je , ze nema wifi(jeho nastupca N51 ma a dokonca ma uz aj 16mil. farieb a aj spominany future pack1)..
spracovanie je tiez na dost vysokej urovni, nikde nic nevrzgalo a setko sedelo ako ma..
keby mal displej 16milionov farieb, bol by doslova dokonaly, ale s 262k to nie je zas az tak rozdiel..
telefon nebol ani pomaly, ale zas ani fest rychly, ako tretie generacia symbianu so future packom1..
baterka mi vydrzala celkom pekne, nejake 4dni pri pouzivani, niekedy az 6dni, co je velmi slusne.. pri pozerani filmov vydrzala niekedy aj 8-10hodin, cize si pozries 4 az 5 celovecernych filmov(v "pc" kvalite , bud avi abo divx) a to asi nedokaza ASI ani ziadny mp4 player pokial viem..
symbian asi netreba spominat, je to fakt velka vyhoda mat to v mobile, da sa tam nahrat v podstate co len chces..
podporuje to klasicke lacne microSD(1gb dnes stoji cca 150sk, 2gb cca 240sk), zhltne to v pohode 4gb, 8gb uz som si nie isty..
a z nevyhod ma fakt ziadna nenapada, za tu dobu co som ho mal som mu nemal co vytknut, dokonca mi ani nezamrzol, ani sa nerestartol(co sa mi hadam pri symbianovskom mobile este asi nestalo:D)..
jedina nevyhoda(aj ked v tejto cenovej kategorie by som to ani necakal)je , ze nema wifi(jeho nastupca N51 ma a dokonca ma uz aj 16mil. farieb a aj spominany future pack1)..
Naposledy upravil/-a srebalat v Ne 16. Mar, 2008, 20:40, upravené celkom 1 krát.
Desktop: Intel Core i5 11400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B560M AORUS PRO AX Asus ROG Strix RX6650XT 8GB ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG GAMMIX D30 3200MHz CL16 SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LENOVO G32QC-10 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Razer Deathadder V2 Mini + SteelPad QCK mini
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
TV: LG OLED48A1
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
no pozeral som inzeraty a ide to okolo 3500 sk novy aj so zarukou
to som zabudol ze ako je to s tymi microSD kartami lebo 2GB je jasne ale 4GB su uz SDHC a to nikde nie je napisane ci to podporuje
daju sa na tom v pohode pozerat aj avicka? samozrejme asi po konverzii na 240x320 aj ked neviem kolko FPS
ta vydrrz je super to by bodlo
to som zabudol ze ako je to s tymi microSD kartami lebo 2GB je jasne ale 4GB su uz SDHC a to nikde nie je napisane ci to podporuje
daju sa na tom v pohode pozerat aj avicka? samozrejme asi po konverzii na 240x320 aj ked neviem kolko FPS
ta vydrrz je super to by bodlo
Spoiler: ukázať
no na novy cena akurat, v bazare ide aj pod 3l.. podporuje aj 4gb karty, 8gb uz som si nie isty, skor nie ako ano..
avicka sa daju(akurat treba nainstalovat samozrejme aplikaciu, ktorych je fakt vela), konvertoval som si to tiez do rozlisenia 240*320, ale nema problem aj s inymi(napr. vacsimy), prehrava full screen a v plnej kvalite moze zaberat celovecerny dvojhodinovy film niekedy aj 400-500mb.. fsb mi to zvladalo takych 25(co je celkom postacujuce), ale ani s 30fps nemalo problem, a tusim som aj tych 30fps maval, jednoducho filmy sli uplne plynule.. vydrz ma tiez prekvapila prijemne, na smartphone je pekna.. 8)
avicka sa daju(akurat treba nainstalovat samozrejme aplikaciu, ktorych je fakt vela), konvertoval som si to tiez do rozlisenia 240*320, ale nema problem aj s inymi(napr. vacsimy), prehrava full screen a v plnej kvalite moze zaberat celovecerny dvojhodinovy film niekedy aj 400-500mb.. fsb mi to zvladalo takych 25(co je celkom postacujuce), ale ani s 30fps nemalo problem, a tusim som aj tych 30fps maval, jednoducho filmy sli uplne plynule.. vydrz ma tiez prekvapila prijemne, na smartphone je pekna.. 8)
Desktop: Intel Core i5 11400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B560M AORUS PRO AX Asus ROG Strix RX6650XT 8GB ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG GAMMIX D30 3200MHz CL16 SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LENOVO G32QC-10 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Razer Deathadder V2 Mini + SteelPad QCK mini
e50
e50 nieje zly fon a je pravda, ze sa predava za vcelku rozumnu cenu no osobne by som isiel radsej do e51 de sa naozaj za rychlejsi bluetoot wifi 16 mil farieb display kvalitnu konstrukciu dobru vydrz novsy symbian9. 2 x viac ram a rychlejsie 369 cpu priplatit naozaj oplati.novy stoji na nete 9400 sk no z nemecka sa dakupit novy za 7 tis nahrat cesky fw je uplne jednoduche. ps: e50 4 gb ani ziadne vyssie pam karty nepodporuje lebo ma symbian 9.1 a ten nema podporu sdhc. das tam max 2 gb.
hp6930p c2d t9400 2,53 ghz/4 gb ram/320 gb 7200 rpm
ako hracka ao522 amdc50 s usb wifi alfa 1w
v podstate spokojny
plusy:
asi najtensi mobil aky som kedy videl
lahky
kovovy mam tu strieborny nerezovu verziu)
super display
sluchatka su tiez dobre a moznost pouzit vlastne je tiez OK
dost dlho vydrzi bateria
minusy:
datovy prenos je strasne pomaly (kopirovanie do telefonu ide max 300KB/s)
ked sa mobil pripoji na datovy kabel odpoji sa zo siete takze sa neda na neho dovolat (iba v rezime mass storage)
memmory stick micro M2 (necita to ziadna citacka a ja nemam na to adapter na ms pro duo)
nema to radio
fotak nema ani blesk ani svetlo a ani nejaky autofocus (fotky nic moc)
mne sa paci a uz som nechcel moc spekulovat
stal 4700 v mobilshope na obchodnej
mam na to rok zaruku
zadarmo mi prepalili cely SW nakolko tam bol anglicky O2
plusy:
asi najtensi mobil aky som kedy videl
lahky
kovovy mam tu strieborny nerezovu verziu)
super display
sluchatka su tiez dobre a moznost pouzit vlastne je tiez OK
dost dlho vydrzi bateria
minusy:
datovy prenos je strasne pomaly (kopirovanie do telefonu ide max 300KB/s)
ked sa mobil pripoji na datovy kabel odpoji sa zo siete takze sa neda na neho dovolat (iba v rezime mass storage)
memmory stick micro M2 (necita to ziadna citacka a ja nemam na to adapter na ms pro duo)
nema to radio
fotak nema ani blesk ani svetlo a ani nejaky autofocus (fotky nic moc)
mne sa paci a uz som nechcel moc spekulovat
stal 4700 v mobilshope na obchodnej
mam na to rok zaruku
zadarmo mi prepalili cely SW nakolko tam bol anglicky O2
Ja mam na m2 kartu adapter typu MMC a iny om ani nevidel .... a to ked pripojis mobil k pc cez kabel tak by sa mala dat zvolit moznost ze sa da aj volat aj posielat subory ...
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|
"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|
"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
fon
w880 je tenka kompaktna imidzovka nic proti vpoho fon no smartfon je len smartfon s obyc fonom sa to porovnavat vobec neda a este dnes ked isli cenovo dole by som osobne do ineho fonu ako s os nesiel.na druhej strane pokial to nieje ako poziadavka u teba tak ta w880 za tie peniaze co si ju kupil vpoho kupa uplne.orig novy na inych shopoch stoji o dost viac.
mal som v ruke symbian a vobec sa mi to nepaci je to pomale a co sa tyka smartphonov su drahe
moja prvotna poziadavka bola tenky a lahky mobil ziadne hrube tehly
takze v podstate vyhovuje
moja prvotna poziadavka bola tenky a lahky mobil ziadne hrube tehly
takze v podstate vyhovuje
moja recscarinko napísal:mal som v ruke symbian a vobec sa mi to nepaci je to pomale a co sa tyka smartphonov su drahe
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
fon
vobec sa ti to nepaci? co konkretne? symbian je prirodzene pomalsi ako hlupy fon, lebo ma os ram a inu vybavu a je to ako s inym os.mal si v ruke e51? oproti e50 co ma starsi symbian to je o dost rychlejsie.nakoniec ani e50 nieje neviem ako zase pomala a odmenou su vyhody os moznost instalovat spustu software atd.da sa.smarty sa vam zdaju drahe? ano.su prirodzene drahsie, lebo maju lepsiu vybavu no ked si vezmem ze fon s wifi 3g/hdspa radiom bt, infra, 16 mil qvga displajom podporou sdhc 2 mpx foto os symb kvalitnou konstrukciou stoji 9400 sk a obyc daky fon bez os wifi hsdpa 16 mil displaja stoji vpoho aj 7 litrov niektore aj viac sa mi to teda vela nezda. no proti chuti kazdeho nic nemam kazdy ma ine priority poziadavky na svoj fondo nedavna boli smarty este o dost drahsie a cenovo nedostupnejsie.len tak pre zaujimavost sa dnes da kupit aj na sk trhu smartphone hp ipaq 514 s win mob6.0 standart 1,3 mpx fotakom wifi bt 64 ram, 200 mhz cpu 176 x 220 px displajom uz za 5600 sk!!!
a naco mi je taky telefon?
220Mhz ma uz aj k550i..
... mne sa to proste nepaci...
220Mhz ma uz aj k550i..
... mne sa to proste nepaci...
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
mal som v ruke aj 6120 ktory ma zatial najrychlejsi symbian a aj tak je to pomalsie
povedz mi na keru .... mi su tie super 3g fiunkcie?
mam easy kartu s ktorou mozem na mobilny internet zabudnut
a pausal nechcem
smartphony su hrube a to nechcem
pomaly pri kazdej druhej zmene v nastaveni alebo instalacii suboru sa musi na symbiane restartovat telefon
nie dik nechcem
povedz mi na keru .... mi su tie super 3g fiunkcie?
mam easy kartu s ktorou mozem na mobilny internet zabudnut
a pausal nechcem
smartphony su hrube a to nechcem
pomaly pri kazdej druhej zmene v nastaveni alebo instalacii suboru sa musi na symbiane restartovat telefon
nie dik nechcem