MAC adresa
MAC adresa
Cawte pls ako zistim MAC adresu svojho notebooku??dakujem
Nechce sa mi to rozpisovat takze: http://www.nthelp.com/NT6/change_mac_w2k.htm
prikazovy riadok - tam napis ipconfig _all. Ono to to vypise kopu veci, medzi ktorymi je aj mac adresa
Naposledy upravil/-a tomas2893 v Ne 13. Apr, 2008, 20:24, upravené celkom 1 krát.
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
Start - to je taka ikonka ktore vyzera ako logo windowsu vlavo dole... na to kliknes (stlacis prave tlacidl na mysi... to je ta vec co ma menej tlacitok ako klavesnica... klavesnica je to na com pises slova atd)
Spustit... to tam budes mat hned na to zas klikni (pre vysvetlenie vid hore...)
a napis "cmd" ... (samozrejme bez uvodzoviek cize len cmd...) a stlac Enter...(to je taka dost velka klavesa nachadzajuca sa priblizne v jednej tretine klavesnice v smere od prava...)
a napis "cmd" ... (samozrejme bez uvodzoviek cize len cmd...) a stlac Enter...(to je taka dost velka klavesa nachadzajuca sa priblizne v jednej tretine klavesnice v smere od prava...)
kOsTi napísal:Start - to je taka ikonka ktore vyzera ako logo windowsu vlavo dole... na to kliknes (stlacis prave tlacidl na mysi... to je ta vec co ma menej tlacitok ako klavesnica... klavesnica je to na com pises slova atd)
kraaaaasne, co mam teda robit, ked mam laptop bez "mysi", cim mam kliknut???