zdravim. 1,) Kde sa v ATT daju nastavit rozne profily na 2D a 3D mod ked xcem aby mi vzdy podtaktovalo VGA ked som vo wine a ked pustim dajaku gamesu za 100 rokov tak nex to ma vykon 2,) Je automaticke hladanie frekvencie GPU a RAM bezpecne? Nemoze ist do aleluja a zhori grafa?
1.)
- tam kde taktujes, si sprav (uloz pomocou tej diskety co je tam dole) dva profily, jeden 3D (vysoke takty) a jeden 2D , frekvencie si zvol podla gusta
- potom klikni pravym na ATT daj Hardware/ Auto Overclocking a tam si nacitaj pre 3D mod tebou ulozeny profil s 3D frekvenciami a pre 2D mod 2D frekveencie a to je vse
2.)
- je, VGA aj tak pokial nezvysujes voltaz nemozes "brutalnymi" taktami znicit, maximalne ti exne, mne sa vsak to automaticke hladanie max. frekvencii neosvedcilo, nakolko VGA da urcite viac ako ti to odhadne
Xbox Series X... Samsung S24 ... AMD Ryzen 7600X, Patriot Venom 32GB DDR5 CL30 6000MHz, ASUS PRIME B650 PLUS, XFX Swift RX 9060 XT OC 16 GB, 1TB M2 SN7100 OS, 2TB EVO 990 PLUS DATA, SEAGATE 4TB HDD DATA, Corsair RM550x, LCD 27" AOC Q27G4XF
rozmyslal rozmyslal.v inej teme si mi radil stale aj rozmyslam...ale jedine pasivne.
myslis ze by to uchladilo pasivne lepsie ako ten bzuciak aktivne?
v bedni mam len out fan.
Daju sa profily pre 2D a 3D nastavit aj v Ati tools??? Alebo iba v Ati tray tools??? Lebo s pomocou ATT mi nejde taktovat... Ide mi iba s Ati tools.... A uvital by som tam taktiez 2D a 3D profily...