Zdravim,
Prosim mohli by ste mi dat nejaky link, kde sa da stiahnut BP 7.0??
Pretoze vsetky co som ja nasiel mali nejaku tu chybu, napr. nesiel unit graph, ci unit crt, pricom toto potrebujem, zajtra mam odovzdat projekt a ja mam problem nieco funkcne najst.
Dakujem za namahu
Borland Pascal
Borland Pascal
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
Odporucam stiahnut si stiahnut iny Pascal - freepascal - je zadarmo, je identicky a rozsireniami a kompatibilitou s roznymi platformami lepsi: freepascal (Open Source Pascal): http://www.freepascal.org/download.var
Re: Borland Pascal
ja mám rovnaký problém... na starom pc mi pascal išiel v pohode, ale prednedávnom som kúpil nový pc so štvorjadrovým procesorom, 4GB ramky a nechce sa roztiahnut na celú obrazovku... mám windows XP 32bit... možem len písať na malú a keď dám že spustiť program tak vypíše Procesor NTVDM obsahuje neplatnú inštrukciu CS:5180 IP:0456 OP:63 01 0b 90 00 Príkazom zatvoriť ukončíte aplikáciu... Mohol by mi niekto poradiť? Budem vám vďačný, pretože pascal dosť potrebujem
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
ja na pascal pouzivam Dev-Pascal.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
gamer ak si mal stary komp nieco pod p4 s 2ghz tak viem kde je problem, niekde doma mam novsie turbo, problem je ze novsie cpu maju vypustenu nejaku instrukciu, alebo inac je obsluhovana cize tam je chyba
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.