Problem s windowsom

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
medo8

Problem s windowsom

Príspevok od používateľa medo8 »

cawte...kamos ma notebook Toshibu A200-1ZB a chcel by dat xp ale nechce mu ist ziadny driver na grafiku...potom ked som dal vistu tak zas mi nechce vo viste nainstalovat vistu neviete preco???vypisuje toto
Obrázok

moze to byt aj tym ze som daval do neho obnovovacia cd z mojho notebooka???ja mam A200-10W...lebo fakt uz neviem preco neide...pls poradte dakujem
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

ok, chod sem >
C:\windows\Performance\WinSAT\DataStore
a zmaz vsetko v tej zlozke (XML subory)
Stlac Win+Break
Mal by si tam mat sedu polozku nieco ako "pouzivatelska skusenost so systemom Windows" (neviem, nemam SK Vistu) klikni na to a daj si ohodnotit system, ked sa to skonci chod do
C:\windows\Performance\WinSAT\DataStore

a mal by si tam mat XML subor s datumom a casom merania, otvor si ho v textovom editore a najdi si sekciu:

Kód: Vybrať všetko

<WinSPR>
    <SystemScore>X.X</SystemScore>
    <MemoryScore>X.X</MemoryScore>
    <CpuScore>X.X</CpuScore>
    <CPUSubAggScore>X.X</CPUSubAggScore>
    <VideoEncodeScore>X.X</VideoEncodeScore>
    <GraphicsScore>X.X</GraphicsScore>
    <GamingScore>X.X</GamingScore>
    <DiskScore>X.X</DiskScore>
  </WinSPR>
nahrad hodnoty X.X cislom 5.9 a skus...

PS: pokial to nie je ten isty notebook tak to jednak mozno ani nepojde (kolizia driverov, pokial viem tak OEM vyrobcovia si na recovery disky davaju uz aj drivre k prislusnemu zariadeniu zahrnute do OS) a jednak mozno ti jedneho krasneho dna Windows vypise nieco v zmysle: "Pravdepodobne ste sa stali obetou softveroveho podvodu" cize ti asi padne licencia, pretoze OEMka dovoluje mat OS nainstalovany len na jednom stroji (ak sa mylim opravte ma niekto. dik)

.

Návrat na "Operačné Systémy"