tu mas nieco o tom biosu a OC... Asus Striker Extreme
mas nastavene ostatne polozky?? alebo len fsb a voltage dvihas?? ...
Problem s taktovanim ASUS STRIKER EXTREME
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
tak to bude tym, musis povypinat vsetky funkcie na setrenie energie t.j. EIST a C1E. Na NB skus trochu pridat napatia. Delicku na ram daj co najnizsie, to si potom upravis. Inak podla mna je chyba prave v tom a ram ti nezvladaju frekvenciu vyssiu ako 909MHz, ktoru si mal, kedze si delicku nechal na 3. Daj ju na 2.5, alebo aj 2.
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
moze mat aj suvis aj PCI-E16 sloty ked ich nenastavic na 100MHz tak aj v tedy sa ti nerozbehne PC ako mne raz som to omylom dal na 150MHz a nenabehlo mi nic tak som to resetol a dal na 100MHZ potom vsetko ficalo
Spoiler: ukázať
- doomed
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 10. Mar, 2008, 14:00
Moj jeden znamy ma strikera I teda mal predal ho asi po 1 mesacnom pouzivani.so vsetkym mal problem ci sa jednalo o ramky,cpu stale pri nepodarenom OC musel vyberat baterku doska nenabehla,stale flashoval bios skratka des a hruza.
este aky bios pouzivas to je velmi dolezite,pozri si XS forum tam budes mat urcite popis ktory bios je ten pravy a najlepsi k danemu procaku myslim tym quad alebo C2D...
na tej doske musis velmi precizne nastavit aj ine hodnoty ako len voltage cpu..o by bolo velmi jednoduche..je tam dolezity NB..CPU VTT ...menej dolezity SB...neviem no Striker I nie je moc vydarena doska ..pisem z vlastnej skusenosti.
ja mam sice Striker II formula ale to je nebe a dudy...skratka super doska...az na NB brutal teploty
este aky bios pouzivas to je velmi dolezite,pozri si XS forum tam budes mat urcite popis ktory bios je ten pravy a najlepsi k danemu procaku myslim tym quad alebo C2D...
na tej doske musis velmi precizne nastavit aj ine hodnoty ako len voltage cpu..o by bolo velmi jednoduche..je tam dolezity NB..CPU VTT ...menej dolezity SB...neviem no Striker I nie je moc vydarena doska ..pisem z vlastnej skusenosti.
ja mam sice Striker II formula ale to je nebe a dudy...skratka super doska...az na NB brutal teploty