nenabehne comp...

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
palee
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 19. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa palee »

to ano, ale ako som vyssie pisal, ten ma podporu tiez necely rok, len od biosu 1202 alebo tak nejak, ale tiez si myslim, ze by to malo ist... ta doska je dost stara, viem, je to trosku nerealne, ale cenu mala stale vysoku, takze im tam mohla dost dlho stat a ma nejaky uplne z prvych biosov... nic nie je vylucene... ale chyba moze byt aj inde...

alebo im to zajtra zanes, ze ti to neide a nech s tym skusia nieco urobit... mozno ti to aj na mieste preflashnu...
scpeter1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa scpeter1 »

este mam aj inu otazku.Tato karta ma 2xDVI ja mam monitor analog.Malo by to ist aj tak?Nie?Mal by nabehnut obraz....mam tam aj tu redukciu...
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
0Ro!
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 11. Feb, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa 0Ro! »

frcko73 napísal:este mam aj inu otazku.Tato karta ma 2xDVI ja mam monitor analog.Malo by to ist aj tak?Nie?
ano cez redukciu to ide normalne, takze by mal obraz nabehnut
DEADusko
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Dátum registrácie: Ne 06. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa DEADusko »

Mno skusim ti poradit ja ked som mal cierny monitor zapojil som ho do druhej dvi a ficalo to, ale ako vravis ze ti 2x pipne doska skus ocekovat ci je vsetko riadne pozasuvane a opzapajane do dosky vsetky pridavne napajania, skus resetnut cmos, vybrat baterku, povymienat komponenty ak nic tak reklamacia :wink:
CPU AMD FX 8120 4,5ghz 1,4v CHLADIC CORSAIR H50 2xnoctua 12cm ULNA RAM 2x4gb ddr3 1866mhz corsair vengeance XMP 9-10-9-27 MB Gigabyte 990FXA UD3 ZVUK SB Audigy 2ZS REPRO 2.1 JBL Creature II HDD 4TB WD Caviar GREEN EARS 64mb sataII SSD 60gb SSD OCZ Solid3 500mb/450mb SATAIII GPU Gigabyte hd5770 1GB silentcell PSU CORSAIR HX 850W SKRINKA NZXT Hades 2x12cm outtake + 14cm intake zregulovane na silent MONITOR 32" LCD SAMSUNG LE32B530 MYS Razer Deathadder KLAVESNICA Logitech media keyboard PODLOZKA Razer Goliathus Alpha Speed
+ ROCCAT Kave 5.1
zwARO
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zwARO »

k doske si dostal manual.v nom by mohlo byt vysvetlene co znamena 2x pipnutie tak to skus pozret.
alle
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Št 30. Aug, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa alle »

stavim sa ze to bude doskou,nieco podobne robilo kamosovy na DFI pipala mu,(uz nevem kolko krat zapipala) skusal vsetko mozne neslo, nakoniec dal creva do druhej dosky, islo cize ja si myslim ze to bude doska,ale samozrejme treba pre istotu vyskusat ine ramky,grafu ked to nepojde dosku na RMA
scpeter1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa scpeter1 »

takze som to nerozbehol ani s druhou ramkou,ani grafou ani procakom.Doska ide na RMA......vdaka za trpezlivost pani......
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10

Návrat na "Hardware všeobecne"