ACER a NFS ProStreet
ACER a NFS ProStreet
hello. chcem sa spytat, ci vie niekto poradit pri tomto. mam acer aspire 5520G
(Originalni Windows Vista® Home Premium, AMD Turion 64 X2 TL-60 2 GHz , NVidia GeForce 8600M-GS 512 MB, 2x1 GB DDRII, 250 GB HDD)
a celkom mi na tom aj idu hry (zahram aj crysis na 1280x800 na low detailoch -ale predsa..) ,ale mam problem s NFS ProStreet. Tam ci mam na vyssich detailoch alebo aj na nizsich tak mi to seka(takmer rovnako).
- chcem sa spytat ci na tejto zostave "zastavi" sekanie rozsirenie RAM na 2x2gb (a ci tam zalezi ci to bude napr. 533Mhz alebo 667Mhz ?
- alebo ci by podla vas pomohlo preinstalovanie z Visty na xp?
- alebo tomu nepomoze nic
Dakujem za odpovede prip. nejake diskusie
(Originalni Windows Vista® Home Premium, AMD Turion 64 X2 TL-60 2 GHz , NVidia GeForce 8600M-GS 512 MB, 2x1 GB DDRII, 250 GB HDD)
a celkom mi na tom aj idu hry (zahram aj crysis na 1280x800 na low detailoch -ale predsa..) ,ale mam problem s NFS ProStreet. Tam ci mam na vyssich detailoch alebo aj na nizsich tak mi to seka(takmer rovnako).
- chcem sa spytat ci na tejto zostave "zastavi" sekanie rozsirenie RAM na 2x2gb (a ci tam zalezi ci to bude napr. 533Mhz alebo 667Mhz ?
- alebo ci by podla vas pomohlo preinstalovanie z Visty na xp?
- alebo tomu nepomoze nic
Dakujem za odpovede prip. nejake diskusie
hm
hmmm.. do prcic. tak preco to nejde ako hodinky? ja tomu nerozumiem. a tebe to ide v poho na NB? a tie FPS ako zistim? akym softom? ono mi to ide vlastne tak, ze dlsie to ide bez sekania potom zacne ako dive, potom zas neseka a potom zas atD. notebook chladim Zalmanom a este som zospodu aj odobral kryt aby to viac ventilovalo. bez chladenia to sekalo brutalne
no. spravil som taku vec, ze som odinstaloval AMD dual core optimizer a seka to menej :8O: celkom tomu nerozumiem. ak viete niekto vysvetlit ci je to mozne a preco, tak sem s tym. a Dalsia vec ma napadla. ta moja grafika ma vlastnu pamat 512 MB a este aj TurboCache do max 1280 MB. myslite, ze keD pri hrani hry nestaci tych vlastnych 512 MB tak si trochu pomoze tou turbocache a tym mi to zacne sekat? ze vlastne "obmedzi" trochu RAM-ku? a pomohlo by dokupit RAM (teda rozsirit) na 2 x 2 GB aby to nesekalo
- Tonci20
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Okt, 2007, 08:00
tak obas mi aj na mojom zacne hra sekat Crysis po par hodinach hrania a vykon to nebude je to len v prehrievani co jej aj tvoj pripad zrejme ale ako mne tak aj tebe to vyriesi chladiaca podlozka...http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=35744
no ja chladim zalmanom nc 2000. takze tak. no na tvojom "sipe" to musi ficat jak delo. moj NB je oproti tvojmu dost biedny. a zaujimalo by ma ci sa mi teda oplati dat vistu na x64 alebo ci sa viac oplati dat tam xp aby to ficalo lepsie. lebo mam stale ten pocit, ze pod xp by ten NFS isiel lepsie..Tonci20 napísal:tak obas mi aj na mojom zacne hra sekat Crysis po par hodinach hrania a vykon to nebude je to len v prehrievani co jej aj tvoj pripad zrejme ale ako mne tak aj tebe to vyriesi chladiaca podlozka...http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=35744
takze uz som asi prisiel na to kedy to vlastne zacne sekat. vzdy vtedy keD pocujem, ze sa naplno rozbehne ventilator v notebooku. co to moze znamenat? ze je tam nedostatocny zdroj(asi malo watt-ow?) a keD sa ten ventilator rozbehne naplno tak grafika nema dostatok "stavy"? je to mozne? a ak ano, da sa s tym nieco spravit, ci je to beznadejne?