Zdravim, takze mam taky problem, ze som si namiesto VISTY ako predinstalovaneho OS dal XP, je tam sice skryta particia...z kt. sa daju nahodit povodne nastavenia + OS...ale tym padom, ze som dal XP ALT+F10 nefunguje...
Nasiel som nieco taketo: http://www.pcrevue.sk/buxus_dev/generat ... e_id=52033
preto sa chcem opytat, ci niekto nepozna nejaky iny sposob...
Vopred dakujem...
Acer Aspire + Recovery
Acer Aspire + Recovery
Acer Aspire 5720G
Na linku, kt. som prilozil sa pise toto... [ V skratke ]
V nasom pripade sme pouzili Microsoft Windows XP Profesional SP1 s doinstalovanym SP2. Po restarte a stlaceni ALT+F10 sa obnova nespustila. Skryta particia sa predsa stratila, pocas instalacie Windows XP ju instalator totiz nerozpoznal. Tento predpoklad sa casom aj potvrdil. Dovod, preco nie je mozne pouzit ALT+F10 je ten, ze pri instalacii ineho operacneho systemu sa prepise specialna ACER MBR (Master Boot Record) disku.
Acer Aspire 5720G
nechcem sa ta nijako dotknut, ale ty si citas prispevky predtym ako na ne odpovedas? veD mu dvakrat radis to iste co napisal predtym, ze nefunguje !MBG napísal:A Alt+F2/F10 pri starte nepomaha ? Musi tam byt skryta particia ak si neformatóval CELy disk...musis ten dvojklik spravit uuuplne na zaciatku, hneD ako nabehne logo Acer alebo co tam mas...
to tomme: a ty co viac potrebujes ako ten navod, ktory si si sam vlozil? pochybujem, ze podrobnejsi navod na to ako to spravit este existuje. a podla toho co som tam precital ina cesta k obnove ani nevedie.. hm?