No ja by som sa chcel k tomuto chladicu spytat nasledovne. Po tom ako som vymenil box chladic za Freezer 7pro sa mi teploty v Idle znizili zo 47C na 37C co je moc fajn a v 100% zatazi neprekrocili 51C (mam procesor E6300 nataktovany na 2,6GHz). No po cca. 1 mesiaci pouzivania mi zacali supat teploty jak v Idle tak Burn a to na 43C v klude (bezia mi na pozadi ICQ, NOD 32, a vacsinou mam spustene naraz dva prehliadace Mozilu a Operu), no a v zatazi mi to vybehne aj na 58C co uz sa mi tak moc nepaci. Je pravda, ze pri instalacii som sa s tym trocha trapil, ked mi dve nozicky chladica nechceli stale dobre zacvaknut do dosky a tym som chladicom dost pohyboval hore dole a aj sa tym padom par krat takpovediac "odlepil" od procaku. Je mozne, ze sa tam casom dostal nejaky vzduch, alebo nieco podobne, lebo keD pozeram ine prispevky, nema nikto tak vysoke teploty s tytm chladicom. Musim podotknut, ze otacky mam znizene na 75% lebo inak to huci ako rozzureny vysavac

.
Vetranie v skrinke mam vyriesene 12cm AC fan na bocnici a vzadu mi vzducgh vyfukuje jeden 8cm AC fan.