Ahojte.
Neviem kam zaradit tuto temu, tak som ju hodil sem.
U jedneho znamehosa totiz tyzdenne opakuje to iste... Po kompletnom formatovani a instalovani WIN XP, a o tyzden neskor, prestane ineternetovy prehliadac nacitavat niektore weby (napr. azet.sk). Takto sa to stalo uz 3-krat za sebou. Vyzera to na virus, pri tom vsak NOD32 nenajde vobec nic.
Uz som rozmyslal ci ten virus nemoze byt niekde v modeme (Vigor), ale tak toto nepovazujem za realne...
Nestalo sa taketo nieco aj vam?
Prosim poraDte!
Dakujem.
Virus v modeme?
no v modeme bude asi tazko :o
1. typujem to na firewall skus sa pozriet ci ho mas povoleny pripadne si nainstaluj nejaky iny ako je vstavany vo Windows
2. prebehni PC antispyware programom moze sa stat ze sa ti do PC dostala nejaka pliaga skus napr. program HIJACKTHIS a potom log z neho si priamo analyzuj na tejto stranke http://www.hijackthis.de/cz
1. typujem to na firewall skus sa pozriet ci ho mas povoleny pripadne si nainstaluj nejaky iny ako je vstavany vo Windows
2. prebehni PC antispyware programom moze sa stat ze sa ti do PC dostala nejaka pliaga skus napr. program HIJACKTHIS a potom log z neho si priamo analyzuj na tejto stranke http://www.hijackthis.de/cz
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
hm,
No tak vo Firewalle je vsetko OK. AKo som pisal, tyzden ide vsetko OK, len potom sa zacnu niektore weby akoby bolokovat... A aj to len v prehliadacoch Mozilla a Opera, ktore uzivatelia pouzivaju. V IE ide este vsetko OK, no ak ho zacnu pouzivat, tak aj tam po Dalsich 2 dnoch robi to iste...
Ja zvyknem pouzivat Ad-Aware, ale neviem z akeho dovodu dochadza error pri aktualizacii databazi...
Ale skusim potom teda ten HIJACKTHIS...
Zatial Dakujem.
No tak vo Firewalle je vsetko OK. AKo som pisal, tyzden ide vsetko OK, len potom sa zacnu niektore weby akoby bolokovat... A aj to len v prehliadacoch Mozilla a Opera, ktore uzivatelia pouzivaju. V IE ide este vsetko OK, no ak ho zacnu pouzivat, tak aj tam po Dalsich 2 dnoch robi to iste...
Ja zvyknem pouzivat Ad-Aware, ale neviem z akeho dovodu dochadza error pri aktualizacii databazi...
Ale skusim potom teda ten HIJACKTHIS...
Zatial Dakujem.