Zdravim,
potreboval by som mailoveho klienta ktory by dokazal pristupovat na server cez imap a ulozit kazdu spravu do lokalneho folderu, tj pri vymazani spravy zo servera a po pripojeni na neho cez imap klienta sa nevymaze to co som u mna na pc uz prijal. poznate take nieco? pokusal som sa nastavit thunderbird resp outlook, ale neuspesne....mozno som nieco prehliadol....
vdaka
email klient
no..neviem co si tym chcel povedat..kde tam vidis take nastavenie ako som uviedol v prvom poste ?
este raz to napisem...predstav si situaciu ked sa pripojim cez imap, stiahnem si postu, potom sa pripojim cez pop3 ,stiahne sa posta, a vymaze sa zo servera....ked sa znovu pripojim cez imap, vymaze sa mi to aj z klienta....cize uz nevidim co som prijal ....ako to osetrit?
este raz to napisem...predstav si situaciu ked sa pripojim cez imap, stiahnem si postu, potom sa pripojim cez pop3 ,stiahne sa posta, a vymaze sa zo servera....ked sa znovu pripojim cez imap, vymaze sa mi to aj z klienta....cize uz nevidim co som prijal ....ako to osetrit?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: email klient
[quote="marek1212"][/quote]
The Bat. Ale nie je to free. Vacsina emailovych klientov ale IMAP implementuje presne tak ako ma, tj pracuje so spravami na servri.
The Bat. Ale nie je to free. Vacsina emailovych klientov ale IMAP implementuje presne tak ako ma, tj pracuje so spravami na servri.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00