lagy v hrach

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
steel
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 16. Sep, 2005, 20:00

lagy v hrach

Príspevok od používateľa steel »

Ahojte.

Mam problem s hranim na vistach akonahle mam na pozadi pusteny program, ktory ma otvorenych viac pripojeni na net. Kludne staci aby som mal spustene iba mIRC na pozadi pokial hram a uz sa mi vyskytuju v hrach lagy. Resp. hra ako taka ide v poriadku ale v istom momente sa vyskytne seknutie zvuku. Trva to asi 10-20s. Robi to aj pri pozerani filmu kedy sa zas vyskytuje jemne spomalenie a zas zrychlenie (tiez to skor pripomina seknutie). Akonahle mi na pozadi nic nebezi, vsetko je v najlepsom poriadku.

Co s tym?
bioworm
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2008, 14:00

Re: lagy v hrach

Príspevok od používateľa bioworm »

tie hry a filmy hravas/pozeras online?
ak hej, moze to sposobit zatazenie siete, napriklad ak hras online hru a mas pustene dl torrentov bude ti hra straaasne lagovat, ping ako prasa, a pri slabsom pc moze nastat aj restart(vlastna skusenost) alebo ten vypad zvuku
BioPC
Spoiler: ukázať
MB: ASUS P5Q SE Plus CPU: Intel Core2Quad Q9550@+ AC Freezer 7 Pro RAM: A-DATA Vitesta 4x1GB 800MHz VGA: Gigabyte ATI R685OC 1GB HDD: Western Digital 500+640 16MB SATA2 PSU: Fortron BSII 500W Screen: LG Flatron W2753V 27" Sound: Logitech x530 + Logitech H600 Keyboard: Saitek Eclipse II Mouse: Logitech Cordless Click! Plus + RAZER Pro Solution Pro Pad Case: Thermaltake Xaser VI VG4000BWS
Laptop: Lenovo IdeaPad Y570
steel
Používateľ
Používateľ

Vsetko offline. Online som nehral uz dobre 2 mesiace.
Gudas
VIP
VIP
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Gudas »

Skús stopnúť (vypnúť) antivírus.
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -
steel
Používateľ
Používateľ

Preco by som to robil? Pokial nie som "online", t.j. nie su otvorene ziadne spojenia na web resp. ziadne stale spojenia tak mi nic nelaguje. Ako antivirak pouzivam stary nod 2.7, ktory mi plne vyhovuje. Docasne som vypol IPv6, mozno to pomoze.
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

skus vypnut setriace rezimy v biose.
steel
Používateľ
Používateľ

Vies to blizsie specfikovat?

Zatial som povipinal rozne vista "features" ako: IPv6, nieco z program futures, virtualne teredero tunely, autotunning level, MMCSS. Trocha sa to zlepsilo ale stale to nie je ono. Hlavne pri hrani a online pripojeni to je velmi zle.
steel
Používateľ
Používateľ

Mozno to niekomu helfne. V tomto threade je popisane vsetko co som povypinal. Zatial sa to tvari, ze to fachci.

http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=70008" onclick="window.open(this.href);return false;

Návrat na "Operačné Systémy"