Ahojte.
Mam problem s hranim na vistach akonahle mam na pozadi pusteny program, ktory ma otvorenych viac pripojeni na net. Kludne staci aby som mal spustene iba mIRC na pozadi pokial hram a uz sa mi vyskytuju v hrach lagy. Resp. hra ako taka ide v poriadku ale v istom momente sa vyskytne seknutie zvuku. Trva to asi 10-20s. Robi to aj pri pozerani filmu kedy sa zas vyskytuje jemne spomalenie a zas zrychlenie (tiez to skor pripomina seknutie). Akonahle mi na pozadi nic nebezi, vsetko je v najlepsom poriadku.
Co s tym?
lagy v hrach
Re: lagy v hrach
tie hry a filmy hravas/pozeras online?
ak hej, moze to sposobit zatazenie siete, napriklad ak hras online hru a mas pustene dl torrentov bude ti hra straaasne lagovat, ping ako prasa, a pri slabsom pc moze nastat aj restart(vlastna skusenost) alebo ten vypad zvuku
ak hej, moze to sposobit zatazenie siete, napriklad ak hras online hru a mas pustene dl torrentov bude ti hra straaasne lagovat, ping ako prasa, a pri slabsom pc moze nastat aj restart(vlastna skusenost) alebo ten vypad zvuku
Vsetko offline. Online som nehral uz dobre 2 mesiace.
Skús stopnúť (vypnúť) antivírus.
Preco by som to robil? Pokial nie som "online", t.j. nie su otvorene ziadne spojenia na web resp. ziadne stale spojenia tak mi nic nelaguje. Ako antivirak pouzivam stary nod 2.7, ktory mi plne vyhovuje. Docasne som vypol IPv6, mozno to pomoze.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
skus vypnut setriace rezimy v biose.
Vies to blizsie specfikovat?
Zatial som povipinal rozne vista "features" ako: IPv6, nieco z program futures, virtualne teredero tunely, autotunning level, MMCSS. Trocha sa to zlepsilo ale stale to nie je ono. Hlavne pri hrani a online pripojeni to je velmi zle.
Zatial som povipinal rozne vista "features" ako: IPv6, nieco z program futures, virtualne teredero tunely, autotunning level, MMCSS. Trocha sa to zlepsilo ale stale to nie je ono. Hlavne pri hrani a online pripojeni to je velmi zle.
Mozno to niekomu helfne. V tomto threade je popisane vsetko co som povypinal. Zatial sa to tvari, ze to fachci.
http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=70008" onclick="window.open(this.href);return false;
http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=70008" onclick="window.open(this.href);return false;