aha, to bude asi tym, ja mam 128bit
k tomu oznaceniu, jedna sa o oznacenie max. frekvencie pamate, na aku by mohla teoreticky slapat, byva oznacne na spodnej strane, t.j. nad nou vacsinou byva chladic, ja mam velky pasiv po celom chipe, takze kcem vediet.
btw, na co je agp fast write?
som to zapol v biose, v ovladacoch mi pise ze gk to poodporuje, gpu takisto, chipset tiez a os takisto, akurat neviem na co to je, resp. ci to je dobre
Max. frekvencia pamati
- romang
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Mar, 2005, 20:00
Fast writes by mal byt priamy sposob posielania spracovanych dat z CPU do GPU bez medzistupna (medzispracovania alebo coho) spravidla hlavne na starsich doskach to bol problem a mrzol PC.
Spravidla rozdiel vo vykone je ziadny, mne to robilo v benchmarkoch cca + - 100-200bodov, co je v rozmadzi statistickej chyby pri cca 15000 bodoch, cize...
Ak ti to robi problem, vypni to, ak nie, nechaj tak.
Spravidla rozdiel vo vykone je ziadny, mne to robilo v benchmarkoch cca + - 100-200bodov, co je v rozmadzi statistickej chyby pri cca 15000 bodoch, cize...
Ak ti to robi problem, vypni to, ak nie, nechaj tak.
- a kde najdem to FAST WRITES ? Bo ked dam nastavenia grafiky (vo windowse), tak je to tam pod SMARTGART. Ale je to nevysvietene a nemozem na to kliknut..
EDIT: vyriesene - reinstalovane ovladace
EDIT: vyriesene - reinstalovane ovladace
Naposledy upravil/-a backspace v So 09. Júl, 2005, 21:56, upravené celkom 2 krát.