caute xem sa opytat kto snou ma skusenosti ci sa daju odomknut pipky a tak kto sa o nej nieco dozvedel ci je gainward dobra znacka a tak dakujem za postrehy
caute xem sa opytat kto snou ma skusenosti ci sa daju odomknut pipky a tak kto sa o nej nieco dozvedel ci je gainward dobra znacka a tak dakujem za postrehy
Pokial viem, vsetky 6800LE maju locknute dake pipky, otazka je ze ci budes mat to stastie a budu funkcne...
Gainward je super znacka, ale mrdne draha. Dokonca vyrabaju aj sli pack dvoch 6800 ultra, aj so samostatnym vodnym chladenim k tomu
vies bo vsetcia co tu behaju s 6800le alebo 6800 tak maju odomknute pipkz a nik sa nestazuje ze by boli vadne hmmm 6800 ma tusim 8/6 a 6800 ma 12/6 a kamarat odomkol pri 6800le a je to v pohode a inak ta karta stoji 5100sk
Erik: nespomeniem si, len viem ze mi to presne sedelo s testami co sa robia klasicky tu na strankach.. ALe bez odomknutia to nie je ziadna slava. Az ked je 16/6 tak sa to da.
l0k2 napísal:Erik: nespomeniem si, len viem ze mi to presne sedelo s testami co sa robia klasicky tu na strankach.. ALe bez odomknutia to nie je ziadna slava. Az ked je 16/6 tak sa to da.
...a keD ju dobre vytaktis, k tomu upraveny BIOS...
To bude potom "tak sa to da". :o
pozeram ze si do toho nasil 1,5V. ja som dal iba pipky. Kolko mas na tom rekord takty a pak v 3DMarkoch.. by ma zaujimalo.. ci mi to stoji za to babrat sa s tym.